Simona Ionescu / Redactor Șef

Tenismenul Victor Cornea face mărturisiri despre relația cu Andreea Bălan. Sportivul i-a dat inelul?

Tenismenul Victor Cornea face mărturisiri despre relația cu Andreea Bălan. Sportivul i-a dat inelul?
Până acum, Victor Cornea s-a ținut departe de declarații privind relația lui cu frumoasa Andreea Bălan. Mulți cârcotași vorbesc pe la colțuri de diferența de zece ani dintre cei doi iubiți, dar sportivului nu îi pasă.

Și nu doar atât, Victor Cornea spune că are o conexiune divină cu iubita sa, iar acest lucru îl face extrem de fericit. Iar de aici la forma excelentă pe care o are în tenis nu a fost decât un pas,

Victor Cornea: „Forma bună pe care o am se datorează și ei”

„Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională (n.r. – râde)! Sunt fericit și liniștit, cu siguranță.

Andreea și Victor au trecut relația la alt nivel

Victor Cornea: „Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace”

O apreciez foarte mult. Îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi. O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate.

Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, a spus Victor Cornea, la emisiunea „Așii Tenisului” de la Digi Sport.

Ce se află pe mâna Andreei Bălan

Ce se află pe mâna Andreei Bălan

Dacă în trecut spunea că bărbatul care să stea lângă ea trebuie să treacă multe teste, se vede că Victor Cornea le-a trecut, iar relația lor se îndreaptă spre un alt nivel. Recent, Andreea a postat pe contul de Instagram mai multe fotografii, iar într-una dintre acestea aceasta apare cu un inel pe mâna stângă.

Comentariul i-a făcut pe internauți să se gândească dacă nu cumva vedeta a primit inelul de la iubitul său. ”Mână în mână până la sfârșitul lumii”, a scris Andreea Bălan în dreptul fotografiei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre