Simona Ionescu / Redactor Șef

Toate detaliile divorțului dintre Britney Spears și soțul ei, Sam Asghari. Acuzațiile sunt grave

Toate detaliile divorțului dintre Britney Spears și soțul ei, Sam Asghari. Acuzațiile sunt grave
Divorțul dintre fosta divă pop și ultimul ei soț a ajuns în fața autorităților. Se pare că separarea a urmat unui scandal monstru în care au fost implicați cei doi.

S-au aflat detaliile divorțului dintre Britney Spears și soțul ei, Sam Asghari, acuzațiile sunt grave. Surse apropiate cuplului au conformat pentru TMZ, în exclusivitate, că acum o săptămână, Sam a confruntat-o pe Britney în legătură cu zvonurile că l-a părăsit. Cei doi s-au certat foarte tare.

Sursele spun că Sam s-a mutat din casa lor și locuiește acum într-un loc al lui. După cum a spus o sursă, „este doar o chestiune de timp până când Sam va cere divorțul”.

Britney Spears și fostul ei dansator, Sam Asghari, au fost căsătoriți 14 luni

Conform TMZ, au existat „probleme profunde” în cuplu, de luni de zile. Sam nu dormea prea mult în casă, și Britney a ajuns să declanșeze certuri explozive.

După cum  a scris presa străină, Britney are un contract prenupțial care îi protejează bunurile, dar o persoană din interior a declarat publicației că, cel mai probabil, sfârșitul căsătoriei va fi, cel mai probabil, sub forma unui cec de la Britney către Sam care va rezolva lucrurile, cel puțin din punct de vedere financiar. Sam a apărat-o în public pe Britney de critici, de-a lungul timpului, dar, în privat, se pare că era frustrat și a ajuns la capătul puterilor.

Cum s-au cunoscut Britney Spears și Sam Asghari

Sam și Britney au început să se întâlnească în 2016, când el a obținut un rol într-unul dintre videoclipurile ei. De atunci, au fost practic inseparabili. În mijlocul mișcării #FreeBritney, Sam și-a exprimat adesea sprijinul pentru fanii ei. A pozat chiar și într-un tricou Free Britney, pe care l-a postat pe Instagram-ul său. Britney a fost extaziată când Sam a pus „întrebarea” în septembrie 2021, împărtășind poze și videoclipuri cu inelul și fericirea ei pe rețelele de socializare.

Vedeta a fost foarte fericită când a primit inelul de logodnă

În cele din urmă, Sam și Britney și-au spus „Da” și s-au căsătorit într-o mică ceremonie privată la casa lor din Thousand Oaks. Ceremonia în sine s-a desfășurat fără probleme și păreau fericiți.

Toate detaliile divorțului dintre Britney Spears și soțul ei

Momentan, niciunul dintre ei nu a comentat despărțirea. Sam Asghari nu a pierdut timpul după ce s-a dezvăluit povestea că el și Britney s-au despărțit. Bărbatul a depus cererea de divorț de soția sa de 14 luni, Britney Spears. Sam a invocat obișnuitele „diferențe ireconciliabile” ca motiv pentru a pune capăt căsătoriei. El cere pensie alimentară pentru soț și plata onorariilor pentru avocat. Dar mai există ceva interesant.

Avocatul lui Sam, Neal Hersh, a lansat zvonuri că Sam va contesta contractul prenupțial. Britney l-a pus pe Sam să semneze un contract prenupțial prin care își menținea bunurile ei ca proprietate separată. În documentele despuse instanței se arată că  „Sam nu a determinat încă natura și amploarea deplină a bunurilor și obligațiilor separate ale fiecărei părți” și că „există diverse elemente de bunuri și datorii comunitare și cvasi-comunitare, a căror natură și întindere completă nu sunt cunoscute de Sam în acest moment”.

O sursă apropiată cuplului susține că Britney îi va scrie un cec lui Sam și acesta va fi sfârșitul. Sam indică data separării ca fiind 28 iulie 2023.

Britney Spears nu pare să sufere din cauza separării

Britney Spears își îmbrățișează rapid noua viață de femeie singură și liberă, fiind văzută plimbându-se fără verighetă. Britney se afla miercuri în Mercedesul ei purtând o pereche de ochelari de soare, dar, cel mai important, afișând un inelar gol. Nu este prima dată când o vedem fără verighetă, dar data aceasta este evident mai semnificativă.

Planurile lui Britney Spears în plin divoț includ cumpărarea unui cal

Sam s-a mutat din casa vedetei săptămâna trecută după o ceartă crâncenă. Sursele TMZ spun că el a acuzat-o pe Britney că l-a înșelat, iar lucrurile au escaladat de acolo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

În plin proces de divorț, Britney Spears distrobuie pe social media fotografii interesante. Ea a postat una cu Brad Pitt, susținând că ea cea mai frumoasă imagine, dar și alta călare, anunțându-și fanii că își va cum păra un cal cât de curând. Asta după ce, cu numai câteva zile în urmă, a mai postat o secvență de dans și sufrageria vilei sale.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre