Simona Ionescu / Redactor Șef

Trucuri cu rezultate maxime pentru a atrage energia pozitivă

Trucuri cu rezultate maxime pentru a atrage energia pozitivă
Aveți o perioadă în care pare că nimic nu se mai leagă? Ca să nu mai vorbim de faptul că și banii pare că se duc printre degete? E momentul să apelați la trucuri eficiente care vă schimbă viața.

Dacă nimic nu mai funcționează ca altă dată, e posibil să aveți în preajma dumneavoastră energii negative. Iată care sunt cele mai bune trucuri pentru a scăpa de acestea.

Trucuri cu rezultate maxime pentru a atrage energia pozitivă

Bunăstare și energie pozitivă? Se poate ca tot binele să intre în viața dumneavoastră dacă veți ține cont de anumite sfaturi din bătrâni. Vechile legi ale feng shui-ului spun, de exemplu, dacă găsiți bani pe stradă să îi luați. Este semn de bogăție. Indiferent de valoarea lor, veți vedea că vă vor schimba viața. E important însă să îi păstrați, nu să îi cheltuiți.

Bogăția casei atrasă de susan și rodie

Pe de altă parte, trebuie să vă proiectați în minte faptul că sunteți bine și nu duceți lipsă de nimic. Pentru că nimic nu se compară cu puterea gândului. Bătrânii spun că bogăția casei este atrasă și de două plante: susanul și rodia. În aceste condiții, e necesar să așezați într-un colț ferit al casei o farfurie cu semințe de susan și rodie. De asemenea, aruncați câteva semințe și în poșeta pe care o purtați zilnic. S-ar putea să rămâneți surprinși de efect!

Aprindeți lumânări aurii

Tot pentru a alunga energiile negative din viața și casa dumneavoastră apelați la ajutorului usturoiului. E de ajuns să aveți măcar o legătură cu usturoi în casă și situația se va schimba radical. Nu în ultimul rând, apelați și la lumânările aurii. Tot ce aveți de făcut este să aprindeți dimineața, la fiecare început de lună lumânări de santal. Iar duminica dimineața, faceți același lucru cu lumână aurii, peste care puneți puțină miere.

Sursă foto: paradisul verde

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre