Simona Ionescu / Redactor Șef

Tzancă Uraganu a scăpat ca prin urechile acului. A ieșit din spital. Cum arată artistul

Tzancă Uraganu a scăpat ca prin urechile acului. A ieșit din spital. Cum arată artistul
Face ce face și intră din belea în belea. Tzancă Uraganu și-a luat o bătaie soră cu moartea. Ce se întâmplă cu manelistul.

Cu puțin timp în urmă, aflat în Germania cu iubita sa, Marymar, Tzancă Uraganu a fost încolțit de foștii cumnați. N-a scăpat nici Alina.

Tzancă Uraganu a scăpat ca prin urechile acului. A ieșit din spital. Cum arată artistul

Frații fostei soții, Lambada, i-au pus gând rău lui Tzancă Uraganu. Aceștia l-au bătut cu telescoapele, împreună cu mai mulți bărbați mascați, dar iată că manelistul a avut noroc. Se pare că acesta a fost atacat în timp ce se pregătea să facă un drive test. Artistul a fost internat într-un spital din Germania, dar acum se simte bine.

„L-au lovit în zona capului, la ochi, cu niște telescoape. A fost în spital, i-au făcut investigații, nu este în comă, mâine vine acasă, a plecat din spital pe picioarele lui, doar mie mi-a dat poze cu el, nu le pot da. Au atacat-o și pe Marymar, i-au dat și ei câțiva pumni, dar ea se simte bine. Ei aveau ce aveau cu el, el era căzut jos, s-au pus peste ei. Nici nu vreau să îmi imaginez că mă ia capul”, a declarat Miraj Tzunami la Antena Stars.

Urmează să se întoarcă în țară

Rugăciunile familiei lui Tzancă Uraganu au făcut minuni. Recent, Marymar și-a filmat iubitul după ce a ieșit din spital și a postat fotografia pe contul său de instagram. Lăutarul pare destul de bine, poartă ochelari de soare și chiar a reușit să glumească pe seama bătăii. Acesta și-a arătat dantura, semn că a rezistat bine în fața pumnilor primiți. Sursele spun că manelistul urmează să se reîntoarcă acasă, la familie.

Acuzații fără precedent

Recent, Tzancă a fost în studioul Acces Direct, unde soția sa, din acte, Mădălina Miu, l-a acuzat că a înjunghiat-o, chiar de față cu fiul ei. ”Nu pot să zic că este soția mea sau să consider asta. Legal, putem considera așa. Pe 12 august, a pus ea actele de divorț ca să mă sperie. Nu s-a prezentat.

Am sunat-o de multe ori, mi-a răspuns după data asta cu divorțul. Eu nu aș fi vrut să mai am vreo treabă cu ea în viața mea. (…) Nu aș fi lăsat-o niciodată pe mama fetiței pentru Mădălina. Am avut o ceartă cu Lambada și a fost așa o ambiție. Nu știu ce a fost nunta aia, am stat mai mult pe afară. Mai frumos a fost la ziua lui Marymar decât nunta”, a spus acesta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre