Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimă oră. Britney Spears spune adevărul despre despărțire: „A trebuit mereu să îmi ascund…”

Ultimă oră. Britney Spears spune adevărul despre despărțire: „A trebuit mereu să îmi ascund…”
După șase ani de relație în care mai puțin de unul și jumătate au fost căsătoriți, fosta vedetă pop și fostul ei dansator și-au luat adio. Bărbatul e cel care a depus actele de divorț și acum tot ce speră e să se aleagă cu un cec generos, în ciuda contractului prenupțial carte l-a ținut departe de bunurile soției sale.

După ce Sam Ashgari a acuzat-o că nu i-a fost fidelă, acesta fiind și motivul desfacerii căsniciei lor, Britney Spears spune adevărul despre despărțire. Vedeta a luat legătura cu fanii săi prin intermediul Instagram, unde a mărturisit: „A trebuit mereu să îmi ascund slăbiciunile”.

După 14 luni de căsnicie, Sam a despu actele de divorț

Ca și în alte momente în care a avut ceva de transmis lumii, Britney Spears a ales să se filmeze în timp ce dansează în chiloți , filmând-se în sufrageria casei sale. Deja fiecare colț de gresie e cunoscut lumii întregi, din multitudinea de imagini filmate acolo.

Britney Spears spune adevărul despre despărțire

„După cum toată lumea știe, Hesam și cu mine nu mai suntem împreună … 6 ani este o perioadă lungă de timp pentru a fi cu cineva, așa că, sunt puțin șocată, dar … nu sunt aici pentru a explica de ce, pentru că, sincer, nu este treaba nimănui!!! Dar, sincer, nu mai puteam suporta durerea!!! Într-un fel de mod telepatic am primit atâtea mesaje care îmi topesc inima de la prieteni și vă mulțumesc !!!! Am jucat tare mult prea mult timp și Instagram-ul meu poate părea perfect dar este departe de realitate și cred că știm cu toții asta !!!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Mi-ar plăcea să îmi arăt emoțiile și lacrimile despre cum mă simt cu adevărat dar nu știu de ce a trebuit mereu să îmi ascund slăbiciunile !!!! Dacă nu aș fi fost soldatul puternic al tatălui meu, aș fi fost trimisă în locuri unde să fiu reparată de medici !!! Dar atunci am avut cea mai mare nevoie de familie !!! Trebuie să fii iubit necondiționat … nu cu condiții !!!! Așa că voi fi cât de puternică voi fi și voi face tot ce pot !!! Și chiar mă descurc al naibii de bine !!! Oricum o zi bună și nu uitați să zâmbiți !!!”, a menționat artista alături de clipul în care dansează în timp ce soțul ei așteaptă divorțul.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre