Simona Ionescu / Redactor Șef

Un comediant spaniol, lovit brutal în mijlocul spectacolului. Bătaia are un motiv LGBT

Un comediant spaniol, lovit brutal în mijlocul spectacolului. Bătaia are un motiv LGBT
Un comediant spaniol a fost atacat în mijlocul spectacolului de un tată care l-a acuzat că a făcut comentarii „sexualizate” despre fiul său de trei luni. Bărbatul l-a lovit brutal.

Jaime Caravaca, un comediant spaniol care se afla în mijlocul unui monolog în timpul unui spectacol la Madrid, luni seară, a fost întrerupt brusc de un tată furios, care a intrat pe scenă și i-a aplicat o lovitură brutală în cap.

„Nimeni nu va putea evita posibilitatea ca fiul tău să fie homosexul”

Atacatorul, pe nume Alberto Pugilato, a fost auzit spunând: „Comentariile acelea pedofile despre fiul meu… spune-mi-le în față… gunoiule… acum!”. Comentariile la care se referea activistul de extremă-dreapta Pugilato au fost făcute de comediantul de stânga dură Caravaca cu o zi înainte pe rețelele de socializare.

Pugilato postase pe X o fotografie cu el și fiul său mic, cu o legendă pe care scria „Mândrie și bucurie”. Caravaca a postat apoi un mesaj deranjant pentru bărbat: „Nimeni nu va putea evita posibilitatea ca fiul tău să fie homosexual” și că atunci când va fi mai mare se va sătura să…”.

„Sunt doar un tată care își apără copilul”

Pugilato a apărut apoi la spectacolul comediantului pentru a-l confrunta. „Ce spuneai, huh? Că fiul meu o să mănânce c***? Are trei luni. E un gunoi. Acum ce mai e? Spune-mi-o în față… spune-mi-o în față acum”, a țipat acesta.

Un bărbat neidentificat încearcă să intervină, la care Pugilato răspunde: „Îmi pare rău, îmi pare rău, sunt doar un tată care își apără copilul. A făcut comentarii cu tentă sexuală despre fiul meu de trei luni”. Apoi arată cu degetul spre Caravaca și spune: „Acestea sunt consecințele”. Și, înainte de a-l numi „clovn”, îl lovește din nou peste față și iese de pe scenă.

A fost chemată poliția

Tatăl unui băiețel de care un comediant a vorbit urât și-a făcut dreptate. I-a aplicat o lovitură brutală

Poliția a fost chemată ulterior la fața locului, dar nu a făcut nicio arestare, deoarece comediantul a ales să nu depună plângere împotriva agresorului. „Am fost foarte neliniștit, cu o senzație pe care nu am avut-o în viața mea, foarte neplăcută și până nu am avut-o în față nu mi-am găsit liniștea”, a declarat Pugilato pentru Radio MultiCanal. Videoclipul, apărut pe X, s-a răspândit ca un foc de paie, punându-i pe cei doi protagoniști în centrul atenției.

Pugilato răspândește mesaje împotriva comunității LGBT

Pugilato, membru al unei formații muzicale, este cunoscut și pentru implicarea sa în mișcări de extremă dreapta, potrivit publicației spaniole El Mundo. El folosește adesea mesaje împotriva imigrației ilegale și a comunității LGBT. Potrivit El Mundo, în cântecele sale se fac, de asemenea, remarci homofobe, xenofobe și rasiste. În urmă cu câteva zile, el a repostat un videoclip în care se vede o persoană arzând un steag LGBT și făcând salutul nazist. 

Comentarii ciudate

Nu este pentru prima dată când Caravaca face glume despre copii. Când deputatul Cataloniei pentru partidul politic naționalist Vox, Monica Lora, a postat pe rețelele de socializare o imagine cu un băiețel care ținea în mână un steag Vox, Caravaca a spus că băiatul „va fi homosexual, fie că vă place sau nu”. În urma atacului, Pugilato a postat pe X o fotografie cu cina sa: o farfurie cu șuncă și friptură, cu legendă: „Savurând o treabă bine făcută”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre