Simona Ionescu / Redactor Șef

Un mare actor de la Hollywood, acuzat grav de femei. Fosta soție, în stare de șoc

Un mare actor de la Hollywood, acuzat grav de femei. Fosta soție, în stare de șoc
Un mare actor de la Hollywood e acuzat grav de femei pe internet. Fosta sa soție este șocată și totodată îngrijorată.

Armie Hammer este subiectul unui scandal sexual pe internet și în presa internațională. Celebrul actor de la Hollywood este acuzat de o serie de femei ca le-a trimis mesaje dincolo de limita imaginației. Totul s-ar fi petrecut în 2016, când acesta era căsătorit cu prezentatoarea TV Elizabeth Chambers. 

Armie Hammer și Elizabeth Chambers s-au despărțit în vara anului trecut, după o poveste de dragoste de 13 ani. Acum, Elizabeth este șocată să afle despre viața dublă dusă de actor în timpul căsniciei.

Conform relatărilor presei internaționale, Hammer ar fi trimis în 2016 o serie de mesaje explicite către mai multe femei. 

Un mare actor de la Hollywood e acuzat grav de femei. Mesaje dincolo de orice imaginație

Un mare actor de la Hollywood e acuzat grav de femei / Sursa foto: Instagram

Din mesajele apărute pe Twitter zilele trecute, reiese că preferințele actorului în dormitor ar fi unele speciale. Canibalismul, violul, dar și practici BDSM sunt doar câteva dintre lucrurile ieșite la iveală. 

Unele dintre mesaje ar data din 2016, iar altele ar fi fost trimise recent, mai exact anul trecut. Toate pe vremea când actorul era căsătorit cu Elizabeth Chambers.

„Sunt 100% canibal. Vreau să te mănânc”, este unul dintre presupusele mesaje trimise de Armie Hammer. Există însă și altele, care vorbesc despre practici precum violul sau BDSM.

Fosta soție, în stare de șoc

actor de la Hollywood acuzat
Armie Hammer și Elizabeth Chambers / Sursa foto: Facebook

Apropiații au declarat presei străine că Elizabeth este șocată să afle de preferințele sexuale ale fostului său soț.

„Este complet șocată. Armie pare un monstru. Multe dintre aceste femei au contactat-o pe Elizabeth. Deși nu a vrut să accepte la început, ea știe că spun adevărul. Armie are o parte pe care ea nu a cunoscut-o vreodată. Poate că a fost mereu acolo, dar a ascuns-o de ea. Sau poate că ceva s-a întâmplat și l-a schimbat complet. Nici ea nu-și poate explica”, a declarat sursa. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre