Simona Ionescu / Redactor Șef

Un prezentator celebru de la noi face dezvăluiri cutremurătoare: Copilul său a fost diagnosticat greșit cu o boală gravă

Un prezentator celebru de la noi face dezvăluiri cutremurătoare: Copilul său a fost diagnosticat greșit cu o boală gravă
Prezentatorul TV a făcut exact ce l-a îndrumat specialistul. A luat copilul de mână și l-a dus la psihiatru pentru a-l trata. Numai că aici a aflat că băiatul nu are nimic.

Cosmin Seleși a tras o sperietură zdravănă atunci când fiul său era mic. Un psiholog i-a spus că micuțul are toate semnele de autism. Vestea a căzut ca un trăsnet.

Prezentatorul TV a făcut exact ce l-a îndrumat specialistul. A luat copilul de mână și l-a dus la psihiatru pentru a-l trata. Numai că aici a aflat că băiatul nu are nimic, fiind vorba despre o perioadă de răzvrătire a micuțului, relatează viva.ro. Pentru ca totul să fie în ordine, și în prezent copilul este dus la psiholog. Diagnosticul greșit cu autism l-a pus în gardă pe Cosmin Seleși, iar de atunci a început să dea o mai mare importanță aspectelor pe care le neglija. De altfel, el îi îndeamnă pe părinți să le ofere copiilor un mediu sănătos din punct de vedere psihologic în care să crească frumos.

Familia Selesi are doi copii

„O să încep prin a clarifica puțin lucrurile: un psiholog mi-a spus că prezintă toate semnele de autism și m-a trimis la psihiatru cu băiatul. Dar, între timp, directoarea grădiniței la care era și psiholoaga mi-a spus că nu se pune problema. Inițial, am fost foarte speriat, clar. Dar m-am bucurat când am realizat că a fost doar o perioadă de răzvrătire a lui Tudor, așa cum au toți cei mici (când nu vor să mănânce, când par mai agresivi), peste care a și trecut treptat.

Copilul merge și acum la psiholog

Cu toate acestea, aș vrea să îi încurajez pe părinți să le ofere copiilor un mediu în care să se deschidă. Tudor merge și acum la psiholog, au o relație foarte bună. În plus, eu am învățat multe lucruri deoarece am ascultat psihologul, am înțeles cum să reacționez în anumite situații, văd altfel momentele când nu știu ce vrea să spună sau de ce se poartă într-un anumit fel”, a povestit prezentatorul TV.

Și-a moștenit tatăl

Pe de altă parte, la rândul său, Cosmin a fost un copil apropiat de părinții săi, iar pe tatăl, Ioan Seleși, care este actor l-a moștenit în privința meseriei.

„Cel mai important sfat primit de la el a fost să respect scena și publicul. Și de aici totul merge ca pe roate, atât timp cât ai acest respect. Prin urmare, nu cred că l-am dezamăgit”, este de părere Cosmin Seleși.

Acesta spune că nu și-ar îndrepta fiul spre actorie, deși toți trei- el, băiatul și Ioan Seleși- au apărut în comedia „Secretul lui Zorillo.

Am împărțit același set, dar în film nu ne-am întâlnit. A fost un moment emoționant, nu vă ascund – trei generații în film. De departe, cel mai emoționat a fost Tudor că a apărut în film. L-am simțit că a fost foarte încântat de experiență. Nu știu dacă l-aș îndruma pe mai departe să meargă pe acest drum, dar vedem ce ne rezervă viața”, a povestit actorul.

Foto: Instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre