Simona Ionescu / Redactor Șef

Unul dintre actorii principali din „Golden Boy” a ajuns de urgență pe mâna medicilor: „Am suferit timp de 5 luni”

Unul dintre actorii principali din „Golden Boy” a ajuns de urgență pe mâna medicilor: „Am suferit timp de 5 luni”
Unul dintre actorii principali din celebrul serial turcesc, „Golden Boy”, a ajuns de urgență pe mâna medicilor, după o suferință de 5 luni de zile, după cum chiar el a mărturisit. Fanii au fost șocați și totodată îngrijorați când l-au văzut.

Emre Altuğ, unul dintre actorii principali din celebrul serial turcescGolden Boy”, care a interpretat personajul Orhan, a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Acesta a părăsit serialul pentru a se concentra pe alte proiecte profesionale. Fiind și cântăreț, Emre a continuat să susțină concerte, până când o problemă de sănătate l-a trimis direct la operație. 

Fiind unul dintre cei mai populari artiști din Turcia, cu peste 1 milion de urmăritori pe Instagram, era absolut normal ca fanii lui Emre Altuğ să se îngrijoreze. În urmă cu o săptămână, actorul a fost surprins de către fani și jurnaliști bandajat la mână. Aceștia s-au îngrijorat, așa cum era de așteptat, iar actorul din „Golden Boy” i-a liniștit imediat. 

Actorul din „Golden Boy”, operat după o suferință de luni întregi

Emre Altuğ, în vârstă de 55 de ani,  nu a dat multe detalii vizavi de dosarul său medical și de natura problemei care l-a dus la operație, în schimb a clarificat că nu este nimic grav, însă a suferit timp de 5 luni de pe urma acestei situații, astfel că într-un final a ajuns la operație. 

Actorul din „Golden Boy” a ajuns pe mâna medicilor, iar fanii s-au speriat când l-au văzut cu brațul bandajat.
Sursa foto: cumhuriyet.com.tr

„Am suferit de o boală timp de 5 luni. Când a revenit, doctorul mi-a spus să facem operația. Am avut-o în această dimineață. Nu e vorba despre altceva decât despre probleme de sănătate”, a transmis iubitul actor. 

Orhan din „Golden Boy” este divorțat 

În ceea ce privește viața personală, Emre Altuğ a fost căsătorit cu actrița și modelul de origine turcă Çağla Şıkel, iar cei doi au împreună doi copii, ambii băieți. Cei doi s-au căsătorit în 2008 și s-au despărțit în 2015: „Copiii au crescut în fața noastră. Merge totul foarte bine. Mi-e frică dacă o să mă întrebe dacă pot să studieze în străinătate. 

Actorul din „Golden Boy” s-a retras din celebrul serial pentru a se ocupa de alte proiecte
Foto: Telemetre

Mă întreb dacă o să încerce cineva să-i convingă. Nici mama lor nu vrea ca ei să plece. Dacă există șansa de a avea succes aici, bineînțeles că n-o să-l oprim. Lucrurile pe care le visează sunt momentan aici.”, a spus actorul la un moment dat. 

Au păstrat o relație bună, de dragul copiilor 

În ciuda faptului că nu mai formează un cuplu, cei doi au păstrat o relație bună, de dragul copiilor. Çağla Şıkel a participat la un concert recent al fostului soț, cântând toate melodiile  sale. A avut o surpriză atunci când acesta a început interpretarea cântecului „Su Gibisin”, care spune o poveste de iubire.  În acel moment, copiii au îmbrățișat-o și i-au arătat acesteia afecțiunea cuvenită. Ulterior, le-a explicat tuturor că fiii săi au plecat la tatăl lor.

Emre Altuğ a fost căsătorit cu actrița și modelul de origine turcă Çağla Şıkel, iar cei doi au împreună doi copii
Sursa foto: Akșam

„Copiii au plecat la tatăl lor. Sâmbătă seară”, a scris aceasta. Surprins recent într-un centru comercial din Turcia, actorul a mărturisit că cei doi băieți pe care îi are au crescut deja. „Copiii au crescut în fața ochilor noștri.”, a spus acesta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre