Simona Ionescu / Redactor Șef

Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea. Ce nu lipsește niciodată din casă

Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea. Ce nu lipsește niciodată din casă
Trecut de 50 de ani, Cristi Borcea arată mai bine ca în tinerețe. Care să fie secretul afaceristului.

Nu s-a dat niciodată în lături de la operațiile estetice, dar nu doar acestea îl țin tânăr și neliniștit.

Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea. Ce nu lipsește niciodată din casă

E lăudat pe instagram, internauții lăudându-l pentru felul în care se păstrează. Recent, Valentina Pelinel a dezvăluit ce se întâmplă în familia lor și cum reușesc să arate atât de bine. În topul produselor care nu lipsesc niciodată din casă, spune Valentina, sunt fiolele și măștile. „Vai, ce tinerel este domnul Borcea! Zici că are 27 de ani, nu 57. Arată bine, Cristi, Doi frumoşi, Superbi, nota 10”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.

“Îmi plac foarte mult fiolele mie și după fiole dacă mai aplicăm un ser sau o cremă”

„Îmi place să am grijă, îmi place să mă informez, să încerc produse noi, dar da, îmi place să am grijă de mine. Noi amândoi folosim, noroc că am și un soț care este foarte îngrijit și atunci, facem lucrurile astea împreună.

Nu mi-e rușine să îmi pun o mască pe față, pentru că ne punem amândoi. Folosim măscuțe. Îmi plac foarte mult fiolele mie și după fiole dacă mai aplicăm un ser sau o cremă, dar fiolele la noi sunt sfinte în casă. Dacă se termină un produs, sigur l-a terminat soțul.

De obicei sunt extrem de organizată și întotdeauna dacă e aproape să se termine un produs, am grijă să fac refill-ul ca să zic așa. Amândoi folosim multe produse, am un soț foarte îngrijit”, a declarat Valentina Pelinel pentru Playtech.

„Am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale”

Nu demult, Borcea a vorbit despre felul în care se îngrijește, afirmând că este nelipsit de la masaje și tratamente faciale. „Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.red. Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale.

De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, a declarat Cristi Borcea, anul trecut, într-o emisiune TV.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre