Simona Ionescu / Redactor Șef

Vedeta din Lucifer, Tom Ellis, a ajuns în atenția poliției

Vedeta din Lucifer, Tom Ellis, a ajuns în atenția poliției
Tom Ellis este una din cele mai apreciate vedete masculine din cinematografia momentului. Cu chiul său aparte, actorul care a câștigat notorietate în urma seriei Netflix are acum probleme.

Vedeta din serialul Lucifer, Tom Ellis, a ajuns în atenția poliției. Mai exact, polițiștii au fost chemați să investigheze în legătură cu un pachet poștal suspect care ajuns pe adresa starului. Tom Ellis și soția sa, scenarista Meaghan Oppenheimer, au primit prin poștă un colet care i-a speriat. Poliția a deschis o anchetă.

Surse din poliție citate de publicația TMZ dezvăluie că cineva a trimis un pachet cu sclipici luna trecută la reședința lui Tom și Meaghan din Los Angeles. Ni se spune că cuplul a găsit livrarea suficient de ciudată, fapt pentru care au apelat la poliție și au depus și o plângere.

Vedeta din Lucifer, Tom Ellis, a ajuns în atenția poliției

Se mai spune că a fost o cutie plină cu sclipici, care s-ar putea să nu pară chiar atât de amenințătoare, totuși, ceea ce îngrijorează cuplul este că a fost adresată lui Meaghan și nu soțului ei. Divizia de gestionare a amenințărilor de la LAPD investighează în acest moment ciudatul incident. Nu este clar de unde a fost trimis pachetul misterios. Dar mai mult ca sigur ca nu a fost poarta iadului, „Lucifer ar observa cu siguranță acest fel de activități”, scrie sursa citată.

Tot ce nu știați despre frumușelul actor Tom Ellis

Amânat un an de zile din cauza pandemiei, sezonul 5 al seriei Lucifer va apărea pe 28 mai. Actorul a povestit că după ce a citit câteva rânduri din primul episod, a știut că rolul trebuie să fie al lui.  El a declarat că la început l-a atras umorul show-ului și ulterior, i-a plăcut și mai mult datorită perspectivei unice pe care o oferă asupra unui personaj atât de controversat.

Deși a devenit cunoscut ca actor, Tom Ellis este un muzician talentat. Înainte de a deveni actor profesionist, el a cântat la horn francez în „City of Sheffield Youth Orchestra”.

Actorul are mai mulți copii. El a bifat deja un divorț pe motiv de infidelitate. Cu fosta soție, actrița britanică Tamzin Outhwaite, are două fiice pe nume Florence Elsie și Marnie Mae. De asemenea, el mai are o fiică, pe nume Nora, dintr-o relație anterioară.

În prezent, valoarea averii sale este estimată la aproximativ 5 milioane de dolari, după rolurile lui Lucifer și William Tell Rush.

Protagonistul din Lucifer este un tip romantic. Actuala soție, Meaghan Oppenheimer, postează adesea pe contul ei de Instagram fotografii cu Tom aducându-i flori și își fac declarații de dragoste pe rețelele de socializare. Actorul are o soră geamănă și încă două surori.

Sursa foto: Instagram

Ieri umilit, azi milioanar. Sebastian Dobrincu, adevărata poveste din spatele plecării în America

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre