Simona Ionescu / Redactor Șef

Venirea lui Elon Musk în România, un fake news? Dana Budeanu dinamitează știrea momentului

Venirea lui Elon Musk în România, un fake news? Dana Budeanu dinamitează știrea momentului
Bogații adunați la castelul Bran pentru petrecerea de Halloween o intrigă pe Dana Budeanu. Ea dinamitează știrea momentului spunând că Elon Musk a anulat venirea sa în România.

Castelul Bran va avea de o petrecere cum n-a mai văzut niciodată, unde se vor strânge cei mai importanți oameni din lume, anunță presa românească. Dana Budeanu însă nu pare să susțină această informație.

Stilista susține într-un șir de postări că multimiliardarul și noul patron al Twitter „și-a anulat” prezența la petrecerea organizată chiar de el, de Halloween, la castelul Bran.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Budeanu (@danajustlove)

Până una alta, chiar dacă vizita lui Musk în România nu a fost confirmată de nicio publicație străină, jurnaliștii din România primesc, pe surse, tot mai multe detalii despre petrecerea ce va avea loc în această noapte.

Cel mai bogat om de pe planetă, Elon Musk, tânjește după Angelina Jolie. A invitat-o la Castelul Bran

În timp ce românii abia reușesc să se descurce de la o zi la alta, cei mai bogați oameni ai lumii s-au decis să vină în România, în patria lui Dracula, la castelul Bran. Nu mai puțin de 300 de miliardari, dar și staruri de cinema și mai marii industriei. Printre aceștia se numără și Angelina Jolie, despre care se spune că ar fi marea pasiune a lui Elon. Există și surse care susțin că cei doi ar fi trăit o poveste cu ceva timp în urmă.

Paza invitaților a fost asigurată de o firmă din Suedia

Iubitor al mitologiei vampirilor, Elon Musk a mărturisit cu doi ani în urmă pe contul său de socializare că a fost vampir acum 3000 de ani.

Primii invitați au venit vineri și au fost cazați în mare secret la un hotel de lux din Centrul Vechi al Capitalei, apoi au plecat spre Râșnov și Bran. Pe tot traseul invitații au fost păziți de o firmă din Suedia, alături de o companie românească. Până acum se știe că sunt 20 de bodyguarzi, dar e posibil ca numărul acestora să fie suplimentat.

Mai marii lumii au venit cu make up artiștii după ei

Pentru a arăta așa cum își doresc, unii dintre invitați și-au luat după ei și make-up artiștii. Dar și chefii bucătari, care urmează să pregătească cele mai sofisticate mâncăruri.  chiar și așa, sursele spun că aceștia au cerut ca din meniul somptuos să nu lipsească tradiționalul hot dog.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre