Simona Ionescu / Redactor Șef

Veste bombă în showbizz. Gina Pistol se mărită. Iată primele declarații ale viitoarei mirese

Veste bombă în showbizz. Gina Pistol se mărită. Iată primele declarații ale viitoarei mirese
Apariția fetiței i-a unit pe Gina Pistol și Smiley mai mult ca niciodată, așa că cei doi s-au gândit că e momentul să facă și pasul uriaș în relația lor.

Dacă până acum și Gina și Smiley spuneau că o căsătorie nu e prioritară în viața lor, iată că s-au schimbat planurile. Artistul o va duce pe iubita sa în fața altarului.

Gina Pistol a reușit să facă ce nici o femeie nu a reușit. Să-l determine pe Smiley să-și dorească din suflet să se căsătorească. Simpatica blondă i-a arătat că nimic nu e mai important ca o familie, iar cântărețul și prezentatoarea urmează să ducă relația la alt nivel.

E pentru prima dată când Gina vorbește despre nuntă și a început să se gândească și la celebra rochie de mireasă, la care visează orice femeie. Deocamdată, cei doi nu au ales o dată pentru marele eveniment pentru că Smiley e extrem de ocupat, dar au început discuțiile.

„Nu știu când, pentru că nu știu cum vom face cu timpul”

”Da, plănuim să facem și nunta. Nu știu cum va arăta rochia de mireasă, nu știu însă când, pentru că nu știu cum vom face cu timpul, deja Andrei a intrat în pâine, eu nici nu știu când a trecut luna ianuarie, că uite că s-a dus și luna ianuarie și n-am înțeles nimic din ea”, a spus Gina Pistol, pentru Spynews.

Josephine, fascinată de muzica tatălui său

La cum o cunoaștem pe Gina Pistol, va avea grijă ca toate lucrurile să se desfășoare așa cum scrie la carte. Până atunci însă, cei doi sunt în continuare fascinați de fiica lor, micuța Josephine reușind să-i surprindă zilnic.

Micuța, ce urmează să împlinească doi anișori, este din ce în ce mai activă și, mai nou, dansează de dimineața până seara pe muzica tatălui. Mai mult, a început chiar să spună și câteva cuvinte din piesele lui Smiley, iar acesta se topește când o aude. Și nu ar mira pe nimeni dacă Josephine i-ar călca pe urme celebrului artist sau a mamei sale, care chiar a demonstrat, în ultima perioadă, că are voce. Gina a cântat în podcastul lui Horia Brenciu, dar și pe scenă, alături de Smiley.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre