Simona Ionescu / Redactor Șef

Vești de la Andreea Bălan. Vedeta a făcut un anunț important

Vești de la Andreea Bălan. Vedeta a făcut un anunț important
Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital, cu dureri acute de stomac. Apropiații și fanii și-au făcut griji pentru ea, dar acum vedeta ne anunță că totul este în regulă.

Andreea Bălan și-a liniștit urmăritorii și a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care a explicat care este starea ei actuală. Se pare că a fost vorba despre un abces abdominal. Din fericire, medicii l-au drenat și nu a fost necesară o intervenție chirurgicală.

Andreea Bălan i-a avut pe cei dragi aproape

Cântăreața așteaptă cu nerăbdare să se externeze și să meargă acasă la cele două fetițe ale ei, Ella și Clara. De asemena, ea a spus că i-au fost alături persoanele pe care le iubește și cele care fac parte din viața ei.

„Neața dragilor, vreau să vă spun că sunt bine. M-am interntat luni seara cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor doctorii au descoperit un abces abdominal. Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și cu puțin timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație. Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase. În spital nu se permit vizite, dar alături de mine au fost persoanele pe care le iubesc și care sunt prezente în viața mea. Abia aștept să ajung acasă să le strâng în brațe pe Ella și Clara. Vă doresc sănătate tuturor!”, a spus Andreea Bălan, pe contul de Instagram.

Stresul, unul dintre cei mai mari dușmani

Înainte de internare, Andreea Bălan a filmat mai multe ediții pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!”, show în cadrul căreia este jurat de mai bine de opt ani de zile. Apropiații și-au făcut griji pentru ea, gândindu-se că de vină poate fi și oboseala, stresul.

 

„Am fost cu toții îngrijorați pentru ea, dar tare ne bucurăm că acum este cu mult mai bine și că, într-un final, nu va fi nevoie de operație abdominală, ci doar de un tratament de lungă durată. Cel mai probabil are probleme cu vechile operații de cezariană, însă medicii știu cel mai bine de ce natură au fost aceste dureri mari, din cauza cărora Andreea a ajuns la spital. Va mai sta sub observație medicală, pentru analize și ecografii, în seara aceasta se află încă la spital. Mama ei, Valeria Bălan, este cea care are grijă de ambele nepoate, Ella și Clara, după ce bona angajată de Andreea își încheie programul. Însă, pe timpul zilei, femeia nu se desparte de unica ei fiică și este văzută pe holurile clinicii”, au declarat surse apropiate artistei pentru impact.ro

”Mama” Polidinului, o poveste uluitoare. ”L-am încercat pe noi”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre