Simona Ionescu / Redactor Șef

Victor Slav este îndrăgostit! Cum i-a spus fiicei sale că iubește o altă femeie?

Victor Slav este îndrăgostit! Cum i-a spus fiicei sale că iubește o altă femeie?
Bianca Drăgușanu a creat de-a lungul timpului numeroase controverse în showbiz. Unul dintre subiectele care a aterizat ca o bombă în presă și i-a lăsat pe toți cu gura căscată a fost divorțul de Victor Slav.

Cu toate că cei doi nu mai formează un cuplu, își cresc împreună fetița. Fostul prezentator TV a povestit despre cum i-a prezentat micuței situația dintre „mami și tati”. Pe lângă despărțirea de Bianca, Victor Slav i-a explicat Sofiei că în prezent mai există o femeie în viața lui, și anume cea care i-a furat inima.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au trecut prin multe suișuri și coborâșuri de-a lungul relației lor amoroase. După multe încercări în zadar, aceștia au ajuns la o concluzie. Au decis să își separe destinele. Din povestea complicată pe care au trăit-o, a rămas dovada că la un moment dat, ardea flacăra iubirii între ei. Sofia se află acum în grija lui tatălui ei.

Victor Slav se bucură din plin de timpul tată-fiică

Fostul prezentator TV își petrece timpul cu micuța, care se află în compania lui de trei zile. Victor se bucură nespus de mult de prezența fiicei sale. Se joacă împreună, fac cursuri de muzică, dans, engleză și nu se plictisesc nicio secundă unul în prezența celuilalt. În plus, Victor a ținut să precizeze faptul că Sofia este pe primul loc, indiferent de situațiile cu care s-a confruntat în trecut!

Victor Slav și-a luat rolul de părinte în serios încă de la început și a dovedit că este un tată exemplar. Ar face orice pentru fiica lui și nu se teme de nici un fel de provocare. 

„Fiica mea face foarte bine. Face anumite cursuri de muzica, dans, engleză, că nu merge la grădiniță în această perioadă. Am lăsat-o la clasă. Când stă la mine, asta e a treia zi, activitățile sunt joaca, în general. Tati se pune la mintea ei. Dacă credeam că alte sunt prioritățile, Sofia e pe primul loc. Am știut de la început să fiu tată. I-am făcut băiță, am luat lecții de la cineva avizat, m-am descurcat foarte bine, fără teamă”, a declarat el.

Cum a ilustrat Victor Slav divorțul de Bianca Drăgușanu, pentru fiica lui

De asemenea, Victor spune că, momentan, Sofia este mult prea mică pentru a înțelege că „mami și tati” sunt divorțați. Chiar și așa, nu pare a fi o problemă pentru ea momentan, deoarece petrece mult timp cu amândoi și primește toată iubirea și atenția din lume. Cât despre noua relație, fostul prezentator TV este mai fericit ca niciodată! Trăiește o frumoasă poveste de dragoste de un an și patru luni și, cel mai important, Victor susține că iubește, dar mai ales, că este iubit!

Sofia gestionează bine situația, deocamdată nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării. Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Sunt într-o relație de un an și patru luni, iubesc si sunt iubit”, a mai spus el.

Breaking News. Clotilde Armand a sesizat DNA să-l ancheteze pe fostul primar. Tudorache dă replică. Vanghelie e și el în vizor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre