Simona Ionescu / Redactor Șef

Victoria Beckham, devastată de ce se întâmplă în familia sa. Ce spera vedeta și ce a ieșit

Victoria Beckham, devastată de ce se întâmplă în familia sa. Ce spera vedeta și ce a ieșit
Victoriei Beckham nu-i vine să creadă că familia sa poate trece printr-o asemenea situație. Vedeta e pur și simplu devastată.

Victoria Beckham e neagră de supărare de când a auzit că fiul său, Romeo Beckham s-a despărțit de iubita sa, Mia Regan, alături de care vedeta spera să-și facă o familie.

Mia și Romeo au confirmat despărțirea pe contul de instagram

Romeo, în vârstă de 21 de ani, s-a întâlnit cu superbul model timp de cinci ani, de când amândoi erau adolescenți. Dar zvonurile despre despărțire au început să circule săptămâna trecută. Recent, el și Mia au confirmat despărțirea în postări separate pe Instagram. Romeo a explicat că cei doi „încă mai au o prietenie puternică și o vor avea mereu”.

Romeo Beckham s-a despărțit de iubita sa

Mia se înțelegea bine cu Victoria, devenită designerul Posh Spice, iar o sursă a declarat pentru The Sun că vedeta „spera că cei doi ar putea ajunge să se căsătorească”. „Se știe că vrea să creeze o familie mare de celebrități, precum familia Kardashian. Acest lucru pare puțin probabil – pentru moment, oricum”, susține sursa.

„Mooch și cu mine ne-am despărțit după cinci ani de dragoste”

Romeo a anunțat despărțirea săptămâna aceasta, împărtășind o fotografie cu el și Mia la plimbare, în timp ce le spunea fanilor: „Mooch și cu mine ne-am despărțit după cinci ani de dragoste. Încă ne respectăm foarte mult unul pe celălalt, păstrăm o prietenie puternică și o vom păstra mereu”, au fost cuvintele lui Romeo.

Mia, în vârstă de 21 de ani, a încărcat, de asemenea, o imagine cu ei împreună, în timp ce spunea că idila lor a luat sfârșit. „Acesta este Ro, am crescut împreună de la 16 ani. Iubirea ia diferite forme și căi pe măsură ce te maturizezi. Nu suntem mai duri din punct de vedere romantic, dar împărtășim multă & multă dragoste unul pentru celălalt…”, a spus și Mia.

Cei doi care au avut o relație de cinci ani au făcut anunțul pe contul de socializare

Ambele familii au rămas surprinse

O sursă a declarat pentru The Sun că sfârșitul relației lor a fost „emoționant pentru ambele familii”, deoarece familia Miei îl adora pe Romeo. „Iar Mia s-a înțeles întotdeauna foarte bine cu Victoria și continuă să o facă”, a adăugat sursa.

Sursă foto: www.dailystar.co.uk

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre