Simona Ionescu / Redactor Șef

Viorel Lis a ajuns acasă. Copiii și nepoții i-au întors spatele. Primele declarații ale Oanei

Viorel Lis a ajuns acasă. Copiii și nepoții i-au întors spatele. Primele declarații ale Oanei
Oana și Viorel Lis au trecut prin momente foarte grele în ultima perioadă, dar totul a trecut și blonda speră că fostul primar al Capitalei își va reveni.

Nu e ușor să fie cineva în pielea Oanei Lis, dar vedeta a reușit și acum să-l ajute pe cel pe care-l iubește enorm și, cel puțin pentru moment, a răsuflat ușurată.

Viorel Lis a ajuns acasă. Copiii și nepoții i-au întors spatele. Primele declarații ale Oanei

Nimeni nu a crezut vreodată Oana va rămână lângă Viorel Lis, dar ea reușește zi de zi să le dea peste nas cârcotașilor. După o lună în care a făcut imposibilul pentru a-l salva pe Viorel Lis, Oana l-a externat și e extrem de fericită. Din păcate însă, acum fostul primar al Capitalei nu poate merge deloc, fiind în scaunul cu rotile, dar nu-și pierde speranța.

Cea mai grea situație a Oanei a făcut atunci când nu a avut bani pentru tratamente, dar a reușit cu ajutorul oamenilor cu suflet mare. Ea a cerut ajutor pe contul de socializare și visul i s-a împlinit. Acum are banii necesari pentru a chema acasă specialiștii de care are nevoie Viorel.

Au donat bani și câteva persoane publice și prieteni de pe Facebook

”Le mulțumesc public. Au donat și câteva persoane publice și prieteni de pe Facebook. Datorită acestor bani pot să-l tratez și acasă. (…) Acum e acasă Viorel. Datorită acestor bani, pot să-i chem să-i facă acasă injecții cu ozon, acupunctură, dar pot chema și un kinetoterapeut. Au donat bani și câteva persoane publice și prieteni de pe Facebook. Le mulțumesc din suflet public tuturor. Și vouă că m-ați susținut.

Viorel are nevoie în continuare de susținere financiară. Dacă puteți și doriți să mai donați pentru el, pentru recuperare și o eventuală operație, acesta e contul lui. RO09BRDE445SV75434934450, Lis Viorel. Vă mulțumim din inimă!”, a mărturisit Oana.

Blonda susține că nu-l va lăsa niciodată pe soțul său și va fi alături de el până la sfârșit. Din păcate, ea e foarte necăjită că atât copiii din prima căsnicie, Adrian și Alina, cât și nepoții, l-au dat uitării.

Sursă foto: facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre