Simona Ionescu / Redactor Șef

Vlad Gherman este istorie. Cristina Ciobănașu și-a asumat relația cu noul iubit

Vlad Gherman este istorie. Cristina Ciobănașu și-a asumat relația cu noul iubit
Au fost împreună aproape zece ani, din care jumătate logodiți. Totuși Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman nu mai sunt un cuplu.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au rămas prieteni, dar tânăra și-a găsit iubirea în brațele altui bărbat.

Vlad Gherman este istorie. Cristina Ciobănașu și-a asumat relația cu noul iubit

La începutul acestui an, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au întristat fanii atunci când au anunțat că nu mai sunt împreună. O veste extrem de tristă, pentru că aceștia abia așteptau ca cei doi să ajungă în fața altarului. Dacă Vlad încă își revine, Cristina și-a găsit fericirea în brațele altui tânăr cu care se afișează din ce în ce mai mult pe rețelele de socializare.

Cu alte cuvinte, șanse de împăcare nu mai sunt, mai ales că tânăra își asumă relația din ce în ce mai mult, postând tot mai multe fotografii cu noul iubit.

Ce reacție a avut Vlad

După ce Cris s-a afișat cu iubitul, Vlad a spus că se bucură că o vede fericită pe fosta sa parteneră de viață. ”Știam despre relația lui Cris cu acest băiat misterios. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună. Nu a fost un moment ușor pentru nimeni. Pur și simplu a fost o chestie pe care ea a simțit să o facă. Am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să-mi spună lucrul ăsta”, a declarat Vlad Gherman.

„Suntem prieteni, lucrăm împreună”

Cu doar câteva săptămâni în urmă însă, Cristina a postat o fotografie alături de Vlad și a explicat ce relație este între ei în acest moment. „Asta e tot ce trebuie să ştiţi, asta e tot ce contează. Suntem prieteni, lucrăm împreună şi ne sprijinim în continuare unul pe celălalt.

Suntem liberi să facem ce vrem, să fim cu cine vrem şi singurii care ne pot judeca, suntem noi înşine. În rest, ne dorim să ne susțineți în continuare așa cum ați făcut-o și până acum pentru ceea ce suntem și pentru munca noastră”, a spus Cristina pe contul de socializare.

Sursă foto: instagram, cancan

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre