Simona Ionescu / Redactor Șef

Vulpița, chemată să intervină în scandalul dintre vloggerul Ionescu și Rafaelo

Vulpița, chemată să intervină în scandalul dintre vloggerul Ionescu și Rafaelo
După bătaia din platoul Acces Direct, vloggerul Robert Ionescu a explicat motivul. Postarea sa a strâns peste 20.000 de vizualizări în timp record.

Ultimele noutăți în scandalul vloggerului Ionescu cu Rafaelo, au apărut pe la miezul nopții, la niște ore după ce protagoniștii au ieșit din emisiunea Mirelei Vaida.

Alte scene incredibile au avut loc în platoul emisiunii prezentate de Mirela Vaida, zilele trecute. Asta după ce, cu săptămâni în urmă, vedeta a fost atacată de o străină, care a intrat pe platoul Acces Direct, Tot în timpul unei emisiuni, în pielea goală, înarmată cu o piatră de mari dimensiuni, fără  ca nimeni să se sesizeze. Acum s-a întâmplat altceva, în direct.

Primele reacții după bătaia vloggerilor

Cunoscutul vlogger Robert Ionescu, fost concurent de la Puterea Dragostei, a sărit să îl bată pe vloggerul cântăreț Rafaelo, imediat ce a ajuns în platou. Motivul e savuros. Vloggerul l-a acuzat pe cântăreț că i-ar fi furat iubita. Asta după ce i-a surprins îmbrățișati. Iar înainte de asta, Ionescu și Rafaelo erau cei mai buni prieteni.

Bătaia dintre cei doi a enervat-o maxim pe moderatoarea emisiunii. Mirela Vaida le-a spus celor doi că nu-și dorește să vadă astfel de scene agresive. Ea este încă traumatizată după ce acum ceva timp a fost agresată în platoul emisiunii, chiar în direct, de Antoanela Grigoraș, o femeie cu probleme psihice, care a intrat dezbrăcată și care a atacat-o cu un bolovan.

Ultimele noutăți în scandalul vloggerului Ionescu cu Rafaelo

Robert Ionescu a filmat un vlogg în care explică ce s-a întâmplat. „Eu când eram mic, eram foarte impulsiv, aveam chestia asta în mine. De foarte mult timp nu mai sunt așa. Dar dacă am fost crescut pe stradă, uneori mai iese strada din mine, când dau de oameni care sunt fake”, a explicat tânărul.

El a povestit că atunci când a ajuns la emisiune, Rafaelo era deja sosit și se afla într-o încăpere separata, la machiaj. Ușa acesteia era păzită de un bodyguard, tocmai pentru a preîntâmpina violențele. Rafaelo a fost primul invitat în platou, iar Ionescu a urmărit ceea ce spune acesta. Și s-a enervat maxim.

„Dacă el tăcea, filozof rămânea. A făcut vlog pe YouTube are aproape 6.000 de dislike-uri și doar 2000 de aprecieri… Acum sunt și mai nervos pe el! (…) Am avut o discuție cu el și a mai ieșit cu scântei (n.r. – și la plecarea din emisiune). (…) Vreau să îmi cer scuze pentru reacția mea de la Acces Direct. Eu cu Andreea eram în spate când au intrat ei, după care ne-au adus pe noi la platou. Eu vedeam în televizor ce spunea despre mine. Că sunt pe sărăcie, Dracula pe pământ. Eu m-am enervat foarte tare. Mergeam în stânga și-n dreapta, în încăperea aceea mică unde așteptam să intrăm. Mă gândeam doar la mama și la bunica, să nu le fac de râs. Eu nu sunt așa.  Dar fiecare om are o limită”, a  mai spus Robert Ionescu în vlogul său.

Rafaelo explică faza în care s-a dat la fosta iubită a prietenului său

Nu puteam să las treaba așa, pentru că lumea îmi trimite mesaje: „băi, obraznicule, îi furi iubita omului”. A venit femeia să vorbim despre un clip. Noi ne-am văzut la Ploiești, am fost la studio, i-am arătat piesa, că vreau să participe, să joace. A zis „ok”. E frumoasă și vreau să joace în clip. În București a venit la mine, pentru că era în zona ei. Am coborât, am vorbit cu ea. (…)

Ea mi-a zis mie că s-a certat cu Robert seara și mi-a zis că vrea să-i dau un sfat. Eu știind că Robert are multe secrete, știu cum e el ca persoană. Lumea-l vede îngeraș, dar el e Dracula pe pământ. Eu vorbisem cu el și i-am zis că aș lua-o într-un clip, dar cred că a uitat. Eram în fața blocului. Eu sunt cel mai pașnic om, nu mă cert cu nimeni. Nu l-am făcut „sărăcie”, așa e el.

Eu vreau să lămuresc situația să nu-mi mai dea oamenii mesaje.(…) Eu fac haz de necaz, dar nu-mi face bine că mă înjură lumea. Nu vreau să am nicio confruntare față în față. Eu sunt foarte pașnic, dar dacă sunt provocat, dau bine!”, i-a spus Rafaelo.

Vulpița, chemată să intervină în scandalul dintre vloggerul Ionescu și Rafaelo

„Nu există ca un prieten să facă chestii din astea în viața asta. Când am fost cu Andreea, în trecut (n.r. – cei doi au avut o relație de 10 luni, după care au rămas buni prieteni),  și îi scria un băiat, un prieten, ea îmi spunea, îmi arăta. Mulți nu credeau că noi a fost împreună și că am rămas prieteni. Chiar vorbim și de relații. Ea îmi arată cu ce băiat vorbește, eu cu ce fată. Ne respectăm.

Sper să rămânem așa toată viața”, a continuat Ionescu. El i-a recomandat fostei sale iubite să aibă grijă ca nu cumva Rafaelo să pună pe vreun băiat să-i scrie, ca să o expună apoi într-o lumină defavorabilă.

A avut în final și un mesaj pentru Rafaelo, vloggerul care și-a câștigat urmăritori și notorietate bătându-și joc de Vulpița. „Între mine și el nu știu cum e cu sărăcia. Poate el are mai mulți bani. Vulpița i-a adus mulți bani! Eu zic că se va lăsa și de YouTube și de muzică, dacă continuă așa. Vulpița, dacă vezi acest vlog, dă-i mesaj și ajută-l!”, a mai spus Robert Ionescu în vlogul său.

Sursa foto: YouTube, Instagram

Marele secret al puilor de la KFC a fost devoalat (I)

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre