Simona Ionescu / Redactor Șef

Zanni, tatuatul eliminat de la „Chefi la cuțite”, a dat lovitura cu o piesă nouă

Zanni, tatuatul eliminat de la „Chefi la cuțite”, a dat lovitura cu o piesă nouă
A venit soarele în viața lui! Zanni, rebelul cu părul în două culori, tatuat, cercei și lanțuri la gât, a fost eliminat de la „Chefi la cuțite”, dar are mare succes cu o nouă piesă. A dat lovitura.

Zannidache Edmond Hubert a făcut senzație în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” și a câștigat mulți admiratori. Băiatul crescut la orfelinat și-a spus tot timpul că are și el locul lui pe Pământ și, uite, chiar l-a găsit.

Rebelul Zanni a plâns ca un copil

Zanni, rebelul cu părul în două culori, tatuat, a fost eliminat din show-ul „Chefi la cuțite” în ediția 34 din sezonul 8. Deși voia să pară un rebel, Zanni s-a dovedit un om sensibil și cu inimă de aur. La plecare, a plâns ca un copil.

Însă, înainte de ”Chefi la cuțite”, Zanni, adică Zannidache Edmond Hubert (22 de ani), făcea senzație pe YouTube. Peste 500.000 de tineri au ascultat piesa lui, ”Senzație” până să îl vadă în show-ul de la Antena 1. Participarea la acest show i-a adus încă 100.000 de vizualizări, cu aprecieri de genul: ”Ai să ajungi mare!”.

El a povestit cum a ajuns să aibă succes pe Youtube. ”Nu știu ce mi-a dat prin cap, am văzut un Story la Alex Velea și i-am dat mesaj, iar el mi-a răspuns într-un timp extrem de scurt. În scurt timp eram la studio și i-am demonstrat că eu într-un timp foarte scurt asimilez foarte multe informații. Felul în care am crescut m-a făcut un luptător”, a mărturisit tânărul.

Zanni a dat lovitura cu noi piese

Fanii s-au întrebat ce mai face tânărul Zanni, după ce a părăsit îndrăgita competiție culinară.

La puțin timp după ieșirea din concurs, Zanni a colaborat cu Bogdan de la Ploiești, iar piesa ”Obsesia” a fost vizualizată de 9,7 milioane de persoane.

De curând, acesta a lansat o piesă nouă în colaborare cu Alex Velea și George Talent, numită „La comanda ta”.

În mai puțin de o zi, videoclipul a adunat aproximativ un sfert de milion de vizualizări, clasându-se în topul celor mai populare 12 videoclipuri de pe YouTube, în momentul de față. După trei zile, videoclipul fusese văzut de peste 750.000 de persoane. ”Un moment de apreciere pentru Alex Velea care scoate cele mai mișto colaborări și Zanni care s-a întrecut pe sine în piesa asta”, au spus internauții.


Alex Bodi se dădea mare cu un ceas scump, luat de la un amic. Și cu Rollsul era o problemă!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre