Vă propunem azi să descoperiți rețeta pentru Supă cremă siciliană de roșii. Este un meniu absolut fabulos. Culoarea vă va încânta prima. iar apoi gustul. Acesta e cu adevărat remarcabil. Și foarte departe de ceea ce știți despre tradiționala supă de roșii pe care o pregătesc mamele și bunicile din România.
Ingrediente pentru supă cremă siciliană de roșii
2 conserve de roșii întregi, decojite, 500 gr roșii cherry, 2 cartofi albi, 1 l suc de roșii, 2 cepe, 3 căței de usturoi, 1 coajă de parmezan, 100 gr parmezan răzuit, 3 lingurițe zahăr, 400 ml supă de legume, 10 frunze busuioc, 300 ml smântână de gătit , ulei de măsline, 50 gr unt, 5 felii de pâine albă, usturoi granulat, sare și piper
Supă cremă siciliană de roșii – Mod de preparare
Se pun la cuptor roșiile cherry stropite cu puțin ulei de măsline, pentru 20 de minute la 200 de grade. Se pune ulei și unt într-o oală și se călesc legumele curățate și tocate. Se adaugă roșiile din conservă, decojite, sucul de roșii și dacă mai este cazul, supă de legume. Se adaugă coaja de parmezan, sare, piper și se lasă la fiert
Se scot roșiile din cuptor, se blenduiesc și se trec prin sită fină, apoi se adaugă în supă. La final se adaugă frunzele de busuioc, smântâna de gătit și se procesează supa cremă cu ajutorul blenderului. Se prăjesc crutoanele de pâine în ulei de măsline cu usturoi granulat și se adaugă în supă în timpul servirii.
Sursa: Chefi la cuțite
Anca Sigartău a învins cancerul. Actrița din „Adela” s-a vindecat miraculos
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook