Urmează botezul micuţei Lilibet Diana, fiica Ducilor de Sussex

Urmează botezul micuţei Lilibet Diana, fiica Ducilor de Sussex
La începutul lunii trecute, mai exact pe 4 iunie, a venit pe lume al doilea membru al familiei Ducilor de Sussex. Este vorba de sora lui Archie, care a fost botezată Lilibet Diana.

În perioada următoare urmează botezul micuţei Lilibet Diana. Și va fi unul cât se poate de „civil” arată sursele apropiate familiei. De fapt, fetița e singurul strănepot al Reginei Elisabeta care nu va fi botezat în conformitate cu toate cutumele regale. Fratele ei mai mare, Archie, a avut parte de un botez regal. Apoi, părinţii lui au decis să se retragă din familia regală britanică şi să înceapă o viaţă nouă în State.

Micuța Lilibet Diana s-a născut în America și tot aici va fi botezată. Ca și fratele ei mai mare, fetiţa va fi botezată în credinţa Bisericii Anglicane. Părinții ei, ducii de Sussex, au cumpărat în 2020 o casă în zona Montecito din Santa Barbara.

Urmează botezul micuţei Lilibet Diana

Este posibil ca Lilibet să fie botezată la începutul lunii august, iar părinţii ei vor alege, probabil, ca ceremonia de botez să împletească tradiţia cu modernitatea. Comunitatea așteaptă ca prima imagine cu fetița să apară în urma botezului, însă e de așteptat ca Meghan şi Harry să fie la fel de secretoşi legat de acest eveniment cum au fost şi la botezul lui Archie, acolo unde au interzis prezenţa presei şi n-au făcut publice nici măcar numele naşilor.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Mărturii foto care arată că Gabi Bădălău știe să se distreze cu băieții săi

Recomandarile noastre