Vali Vijelie a făcut senzație în Zanzibar. Cum au reacționat localnicii

Vali Vijelie a făcut senzație în Zanzibar. Cum au reacționat localnicii
Vali Vijelie se află în vacanță în Zanzibar. Acolo s-a pus pe treabă și a făcut ce face el mai bine: a cântat. Cum au reacționat localnicii.

Manelistul Vali Vijelie a ales să se relaxeze zilele acestea cu o vacanță alături de câțiva prieteni. Astfel, s-a urcat în avion și a plecat tocmai în Zanzibar, Tanzania. Vali Vijelie a făcut senzație în Zanzibar. Locația este recunoscută pentru plajele superbe cu ape cristaline. Turiștii care merg acolo au opțiunea de a se caza într-o căsuță fix pe malul Oceanului Indian. 

Destinația l-a atras și pe Vali Vijelie, care nu a mai stat pe gânduri. Și-a sunat prietenii și a plecat alături de aceștia și de soțiile lor în Zanzibar, pentru o porție de distracție și relaxare. Acolo s-a cazat într-un complex luxos, de unde a împărtășit poze pe rețelele sociale. După ce a filmat peisajele fabuloase și s-a pozat cu personalul complexului în care este cazat, Vali Vijelie a trecut la ”lucruri serioase”.

Vali Vijelie a făcut senzație în Zanzibar. Localnicii au dansat alături de el

Deși abia a ajuns de o zi, manelistul nu s-a putut abține și și-a etalat talentele vocale direct pe insula din mijlocul Oceanului Indian. Un video devenit viral pe rețelele sociale îl arată pe Vali Vijelie îmbrăcat în tricou și pantaloni scurți, la plajă. Acesta nu este singur, ci Inconjurat de prietenii alături de care a ales să petreacă vacanța. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by � Vali Vijelie � (@vali.vijelie)

Însă nu acesta este singurul detaliu observat în video. În imagini se poate observa cum Vali Vijelie susține un adevărat concert pe plajă. Prietenii lui dansează și aclamă. În video mai apar si câteva dansatoare localnice ce par să se simtă foarte bine pe ritmurile muzicii cântărețului.

Este prezent și un DJ local ce îl ajută cu sistemul de sonorizare. ”E mare petrecere!!”, a fost mesajul scris de manelist. Video-ul a făcut deliciul internauților, care l-au complimentat pe Vali Vijelie. ”Unde-i loc cu muzică se știe, românul prezent”, ”Bine maestre”, au fost doar câteva dintre comentariile apreciative la adresa petrecăreților. 

Foto/video: Instagram

Dorian Popa a dezvăluit secretul. Cum a ajuns de la ”schijă” la mușchi

 

Recomandarile noastre