Veți îndrăgi la nebunie această Supă de curcan asiatică. Are și foarte puține calorii

Veți îndrăgi la nebunie această Supă de curcan asiatică. Are și foarte puține calorii
Carnea de curcan este indicată în diete, pentru că este slabă și plină de nutrienți. Și supele sunt indicate, pentru că, având volum mare, dau rapid senzația de sațietate.

E o combinație ideală această Supă de curcan asiatică. Are și foarte puține calorii, o veți îndrăgi la nebunie. În plus, această supă, care poate fi servită inclusiv ca și fel principal, se prepară foarte ușor, în doar 20 de minute. Rezultă un  fel de mâncare sățios, dar care conține puține calorii.

Ingrediente pentru rețeta Supă de curcan asiatică:

1 ardei roșu iute

2 cepe mici, curățate și tăiate în patru

500 ml supă de pui

2 linguri oțet de orez sau de mere

1 lingură sos de soia

½ legătură de ceapă verde tocată

2 sau 3 felii piept de curcan (tăiate fâșii)

câteva fire de coriandru verde

100g de fidea din orez și fiartă (opțional)

Mod de preparare

În primul rând, se pun ardeiul și cepele într-o oală împreună cu supă, se aduc la punctul de fierbere și se țin pe foc fix 3 minute. După ce ați făcut asta, adăugați carnea de curcan tăiată bucăți. Se mai fierbe totul timp de cinci minute, nu mai mult. După acest moment, se adaugă oțetul și sosul de soia.

Vă recomandăm să gustați, pentru ca supa să fie pe gustul vostru. Dacă credeți că mai este nevoie de ceva acru,  mai puteți complet cu niște oțet. Pentru „marele final”, adăugați ceapa verde tocată mărunt și fideaua de orez, și  mai lăsați să fiarbă pe foc încă 1 minut. Adaugați, după ce supa asiatică de curcan e gata, coriandrul tocat, înainte de a servi.

Sursa: Chefi la cuțite

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri