Primarul comunei Hudeşti din judeţul Botoşani, Viorel Atomei, candidează pentru al optulea mandat consecutiv, el fiind cel mai longeviv ales local din judeţ, transmite Agerpres. Deocamdată nu sunt informații că ar exista și un alt primar în țară cu o asemenea performanță.

Comuna Hudeşti, situată în zona de Nord a judeţului Botoşani, la frontiera cu Ucraina, are 6.133 de locuitori, ea fiind compusă din satele Alba, Baranca, Başeu, Hudeşti, Mlenăuţi şi Vatra.

Viorel Atomei deţine funcţia de primar din 1990, când avea 29 de ani și s-a înscris în competiţia electorală din partea formațiunii care, de-a lungul timpului, s-a concretizat în ceea ce azi este Partidului Social Democrat. El susţine că decizia unei noi candidaturi a fost luată ca urmare a nevoii de continuitate în administraţia comunei, dar şi ca urmare a faptului că are mai multe proiecte care nu au fost încă finalizate.

Primarul PSD are 59 de ani și până să intre în administrația publică a fost profesor.

„Este o continuitate. Mai trebuie anumite lucruri făcute, sunt proiecte care încă nu sunt finalizate şi, din acest motiv, am decis să candidez. Niciodată nu m-am gândit că sunt cel mai longeviv. Faptul că am ajuns să fiu cel mai longeviv se datorează cetăţenilor şi muncii pe care am depus-o. Dacă nu eram respectat şi nu îmi făceam treaba, sunt sigur că oamenii nu îmi dădeau votul”, a declarat, pentru Agerpres, primarul din Hudeşti.

Iubita lui Cristiano Ronaldo strălucește la festivalul de film din Veneția. Imagini fabuloase cu superba brunetă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp