Am văzut-o și pe asta! Profesori la cursuri de numerologie!

Am văzut-o și pe asta! Profesori la cursuri de numerologie!
Îți vine să-ți faci cruce și să spui ”Doamne ferește!”! Profesorii din Galați vor fi pregătiți în numerologie. Probabil că Matematica va fi scoasă din programa școlară.

Profesorii din județul Galați au fost invitați vineri, 8 ianuarie, la niște cursuri care țin până în noapte, la ora 21.00. Nu sunt cursuri de predare online, ci de numerologie! Pe când și de astrologie, cărți de tarot, citit în palmă și în foi de ceapă? De ce nu se fac cursuri depre viața și opera Babei Vanga, ale lui Nostradamus și Mamei Omida?

Suntem curioși ce va spune ministrul educației, rectorul Sorin Cîmpeanu. Și domnia sa a anunțat că se vor introduce materii noi.

Am văzut-o și pe asta! Profesorii pregătiți în numerologie!

O veste năucitoare vine din județul Galați, de la jurnaliștii de la Viața liberă.

Inspectoratul Școlar Galați a dat lovitura! Reformează învățământul înaintea Ministerului Educației. Profesorii din județ sunt invitați să participe, online, la un curs de pregătire în numerologie!

Noul inspector şcolar general din judeţul Galaţi, doamna învățătoare Selena Costea, a solicitat cadrelor didactice, printr-o adresă oficială cu antetul Inspectoratului, să ia parte la proiectul online “Numerologia – o 9 legătură între dascăl şi elev”.

Selena Costea, învăţătoare la Şcoala Gimnazială Nr. 2 din Lieşti, a fost numită inspector şcolar general adjunct în luna iunie a anului trecut. Ea conduce Inspectoratul Școlar Județean Galați, cu mandat provizoriu, din data de 21 decembrie 2020. În înlocuiește pe Onuţ Atanasiu care a fost ales deputat.

Ce vor învăța profesorii la cursul de numerologie

Proiectul, adresat cadrelor didactice din învăţământul formal şi alternativ, este iniţiat de Asociaţia Numerolorgilor din România şi a fost programat să se desfăşoare online în cursul zilei de vineri, 8 ianuarie, între orele 18.00 şi 21.00.

Invitația anunță că ”proiectul facilitează, prin intermediul numerelor și al numerologiei,  știința care se ocupă de studiul calitativ al acestora, o cunoaștere rapidă și profundă atât în relația dascăl-elev, cât și între elevi, în calitate de colegi, prin valorificarea potențialului și a capacităților înnăscute ale copiilor”.

Invitația trimisă de asociație profesorilor menționează că seria de cursuri are perioada de desfășurare  ianuarie-iulie 2021. Proiectul implică 6 întâlniri lunare, cu tematici diferite, precum:  Arhetipurile, Vibrația interioară, Vibrația exterioară și Vibrația globală, Ciclul de 9 ani, Destinul și vocația.

Ce spune Inspectorul general școlar

“Din moment ce solicitarea a venit pe cale oficială era firesc să facem acest demers (…) Nu am propus studierea numerologiei în școli”, a declarat vineri Selena Costea, în cadrul unei conferințe de presă.

Fostul inspector general susține însă că zilnic, pe adresa inspectoratului sosesc numeroase solicitări de acest gen, fiind redirectionate catre profesori fără antetul instituției.

“Hârtii cu anunțuri care se țin de tot felul de asociații, fundații sau chiar persoane, legate de tot felul de activități, vin în fiecare zi la inspectorat. Sigur, poți să le trimiți sau să nu le trimiți mai departe. Ei asta cer, să le trimiți mai departe. De obicei nu poartă antetul, dar nu este o chestie nouă. Eu nu aș fi trimis-o cu adresa de înaintare”, a explicat, fostul inspector general al județului, Onut Atanasiu, citat de evz.ro.

Numerologia este o știință a numerelor nerecunoscută oficial, care, apelând la complicate ”legi” ale matematicii astrale, servește astrologilor pentru definirea destinului uman.


Omul de la Meteo cel mai îndrăgit: ”Am avut 800 de grame la naștere, cât o lingură eram”

Recomandarile noastre