Aceasta este o rețetă care se prepară ușor și le e recomandată inclusiv acelora care trebuie să urmeze anumite regimuri alimentare care le interzic consumul de făină și zahăr. În final, desertul are o textură cremoasă, fiind ideală și în cazul copiilor care încă nu au dinții crescuți. Se servește rece.
Ingrediente:
250 g piureu de morcov, 250 g brânză de vaci, 3 linguri cu vârf crupe de griș, 1 ou, 5 g praf de copt, semințe de floarea soarelui (puteti folosi diferite semințe și dacă doriți 2 linguri de zahăr și 5 g zăhar vanilat)
Preparare:
Mai întâi se pregătesc morcovii. Se fierb până devin moi, apoi se decojesc și se dau prin blender. Dacă nu aveți, îi puteți pasa cu furculița, până rezultă un pireu omogen.
Tequila Sunrise, cocktailul cu melodii și film
Violator român, plimbat prin pușcăriile Europei. Acum, Italia nu mai vrea să-l țină
În alt vas pregătim crupele de griș și brânza. Se amestecă morcovul, grișul, brânza și oul. Se presoară semințe de floarea soarelui.
Apoi, se pune compoziția în tava tapetată cu hârtie de copt și unsă cu unt. Se presoară suprafața cu un biscuite zdrobit. Compoziția se coace în cuptorul supraîncălzit la 180C, timp de 30 – 35 min. Se servește după ce se răcește.
Sursa: bunica.md
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook