Ce i-a spus Victor Ciorbea viitoarei soții când s-a hotărât să se însoare. Și n-a ratat nimic!

Ce i-a spus Victor Ciorbea viitoarei soții când s-a hotărât să se însoare. Și n-a ratat nimic!
De 46 de ani, Victor Ciorbea și soția lui, Lacrima, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cine este jumătatea politicianului?

Și-a întâlnit femeia visurilor când a mers la facultate și, de atunci nu s-au mai despărțit. Ce spune Victor Ciorbea despre soția sa.

Ce i-a spus Victor Ciorbea viitoarei soții când s-a hotărât să se însoare. Și n-a ratat nimic!

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Victor Ciorbea a făcut dezvăluiri neștiute de nimeni despre soția sa. Politicianul a mărturisit că este împreună cu aleasa inimii sale din anul 1975 și s-au căsătorit în 1977. Dar, înainte de a deveni doamna Ciorbea, Lacrimei i s-a pus o condiție.

Să nu intervină în viața profesională a soțului și să nu îi interzică să meargă la facultate. Denise Rifai a reușit să scoată de la Victor Ciorbea tot ce a vrut și așa s-a aflat că acestuia îi e frică de soție. Dar, în sensul bun al cuvântului…

„Visul meu este să fac politică și să fii de acord cu asta”

„În sensul bun al cuvântului, categoric da. Categoric. Eu am rugat-o două lucruri înainte de a ne căsători, pentru că ne-am căsătorit foarte tineri. Eu aveam 22 de ani, ea 21, vă dați seama.

S-a convins după ce a văzut cum evoluez la anumite materii și eu la fel. Ne-am întâlnit apoi la mare, la Costinești și de la 23 august 1975 suntem împreună, de 46 de ani și ceva.

O rugasem 2 lucruri: eu mă voi bate să fiu șef de promoție pe țară, singurul din istoria comunistă a României, fără să fiu membru de partid, dar voi merge la București, nu Alba, nu Cluj. Visul meu este să fac politică și să fii de acord cu asta și doi, să ajung la Facultatea de Drept, indiferent prin ce sacrificii. Am luptat și am ajuns la Facultatea de Drept. Apoi am intrat puțin și în politică.”, a mărturisit Ciorbea.

Doamna Ciorbea este avocat

Nici Lacrima Ciorbea nu și-a lăsat studiile. Aceasta a făcut aceeași facultate ca și soțul ei și a devenit un avocat foarte cunoscut și apreciat în breaslă. Soții sunt născuți în luna octombrie, la diferență de un an.

Sursă foto: informateca