Pentru a-ți împlini visul de a urca pe scena X Factor este nevoie de talent muzical, dar și de puterea de a depăși momente dificile. În această seară, 16 octombrie, de la ora 20.30, la Antena 1, veți cunoaște concurenți cu povești emoționante.

Ce povești impresionante auzim azi la X Factor

La concursurile de talente se prezintă oricine crede că poate fi artist pe marile scene. Puțini sunt așa, dar aici începe rolul juraților să decidă cine trecue mai departe în concurs.

Alexandra Serenada Sîrghi se va afla în această seară pentru a doua oară pe scena X Factor.

Cea care lipsește însă de această dată este mama sa, cel mai mare susținător al tinerei din Galați, pe care a pierdut-o cu șase luni înainte de audițiile X Factor. ”Am ales să cânt piesa mea de suflet, care îmi amintește de mama mea, care nu mai este printre noi”, va mărturisi Alexandra la finalul prestației sale.

Pentru Liviu Panait drumul până la X Factor nu a fost unul ușor după ce, încă din adolescență, a avut curajul să fie sincer și și-a recunoscut public orientarea sexuală.

Acest lucru nu i-a făcut viața mai ușoară, ba chiar l-a determinat să părăsească țara, dar Liviu Panait s-a refugiat în muzică și spune că și-a găsit sufletul pereche. ”Mi-aș dori ca alte persoane care sunt în aceeași situație, dacă sunt la pământ, să ceară ajutorul cuiva avizat! Pentru mine, muzica a fost cel mai bun psiholog”, a spus Liviu Panait.

Ce urmează la X Factor

Dacă până acum jurații aflau abia la finalul audițiilor ce grupă le va fi repartizată, în cel de-al nouălea sezon X Factor, difuzat în fiecare vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au fost anunțați încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce îi va face să ia decizii mult mai strategice.

Așadar, în sezonul 9 X Factor, Loredana va fi mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ștefan Bănică va căuta factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani.

Delia crede că are categoria câștigătoare: Mixt este grupul pentru concurenți de peste 24 de ani, iar până acum jurata X Factor a câștigat în ambele cazuri când a mai fost mentorul lor – în 2013, alături de Florin Ristei, iar în 2018 împreună cu Bella Santiago.


Festivalul Filmului Polonez se mută online. Vizionarea e gratuită

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri