Cea mai bună apă de gură preparată în mod natural. Nu v-ați fi gândit niciodată din ce o puteți face

Cea mai bună apă de gură preparată în mod natural. Nu v-ați fi gândit niciodată din ce o puteți face
Despre beneficiile acestei legume se știu multe lucruri, însă sunt puțini cei care știu cât de minunate pot fi și frunzele acestora.

Această legumă o puteți consuma fie sub formă de suc, fie preparată termic. Iată ce puteți face și din frunzele ei.

Cea mai bună apă de gură preparată în mod natural. Nu v-ați fi gândit niciodată din ce o puteți face

Potrivit specialiștilor, frunzele de morcov conțin de șase ori mai multă vitamina C decât rădăcina. Dar și o multitudine de vitamine și minerale, plus fitonutrienți care previn dezvoltarea tumorilor. Care este cea mai bună apă de gură? Cu siguranță cea preparară din frunze de morcov! Și asta grație proprietăților antiseptice de excepție pe care le au frunzele. Nu trebuie decât să le stoarceți sub formă de suc și să le folosiți ca atare.

Ceaiul din frunze, excelent detoxifiant

La rândul său, ceaiul din frunze de morcov este un detoxifiant de excepție al organismului, care tratează totodată și problemele urinare. Modul de preparare este următorul: o mână cu frunze de morcov se spală bine apoi se rup în bucăți mici și se pun în apă fierbinte. Se lasă la infuzat până apa se răcește apoi se consumă. Atenție! Frunzele de morcov nu se consumă de persoanele alergice la pătrunjel sau țelină.

Îndepărtează celulita

Tot frunzele de morcov vă ajută să veniți de hac și celulitei. Tot ce aveți de făcut este să preparați un amestec din frunze de morcov și cozi de cireșe. Este un remediu excelent în diverse afecțiuni, de la gută la reumatism sau digestie greoaie. Specialiștii vă recomandă ca în perioada în care faceți cura să consumați cât mai multă apă și să faceți și mișcare.

Salată aperitiv

Și tot din frunzele de morcov puteți pregăti o minunată salată aperitiv. Spălați o mână de frunze de morcov, tăiați cât mai fin, amestecați bine cu pătrunjel și o legătură proaspătă de mentă. Adăugați suc proaspăt de lămâie și roșii tăiate feliuțe subțiri. Consumația această salată când vă poftești inima și veți vedea diferența.

Sursă foto: kfetele