Cum îți dai seama că pisica ta îți arată dragostea. Cele mai simple semne ale pisicilor

Cum îți dai seama că pisica ta îți arată dragostea. Cele mai simple semne ale pisicilor
Pisicile sunt niște animăluțe extrem de blânde și drăguțe. Nu poți să nu te uiți la ele și să nu le mângâi măcar câteva minute. Nu doar oamenii manifestă afecțiunea față de pisici, dar și ele pot arăta stăpânului dragostea lor.

Cele mai simple semne ale pisicilor. Pisicile ascund multe lucruri interesante în mișcările lor sau poate chiar în unele acțiunii. Poate nouă oamenilor ni se par ciudate, dar asta este o parte din viața lor.  Specialiștii au studiat comportamentul acestor animale și au ajuns la concluzia care sunt indiciile ce arată că pisica ta îți demonstrează dragostea față de tine.

Cele mai simple semne ale pisicilor. Dacă te mușcă

Dacă vezi că pisica ta te mușcă, dar nu o face cu răutate. Adică este o mușcătură gingașă, liniștită și atentă, atunci înseamnă că îți manifestă dragostea. Prin asemenea gest animalul îți arată că te consideră ca pe un egal și poate chiar are dispoziție să se joace cu tine.

Dacă pisica se freacă de tine

Este un gest frumos pe care îl face de fiecare dată când te întorci acasă sau când are chef. Specialiștii spun că această mișcare înseamnă că își marchează teritoriu. Adică te consideră al ei și vrea să își lase blana și mirosul pe hainele tale. Iar alte animale trebuie să simtă că tu deja aparții unui om. Sună amuzant, dar acesta este adevărul care se ascunde în spatele frecatului de picioare.

Dacă îți aduce ceva în dar

Cadourile pisicilor pot fi foarte ciudate și uneori neplăcute, dar nu vă grăbiți să vă întristați. Aceste feline și-au păstrat instinctele de vânător și periodic îți poate aduce un șoarece, o pasăre, o șopârlă sau alt ceva.  Acest gest de împărțirea prăzii este foarte important pentru ele, întrucât așa îți arată că ești important și vrea să te servească.

Dacă pisica își arată burtica

Mulți oamenii cred că dacă pisica își arată burtica înseamnă că se întinde sau pur și simplu este un semn de răsfăț. Specialiștii menționează că acest gest presupune că îți arată încredere în tine și știe că nu îi vei faci nici un rău. Fiind pe spate, felinele îți arată cea mai vulnerabilă parte a corpului.

Angela Similea nu are motive să zâmbească. Victor Surdu a adorat-o, dar a lăsat-o cu datorii uriașe

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp