Detalii neștiute despre morțile vedetelor. Paul Walker, vedeta din Fast and Furious a murit în chinuri, carbonizat în propria mașină

Detalii neștiute despre morțile vedetelor. Paul Walker, vedeta din Fast and Furious a murit în chinuri, carbonizat în propria mașină
Autopsiile, în cazul celebrităților, au dezvăluit detalii cutremurătoare. Rețete și vedete propune un serial care prezintă concluziile legiștilor în cazul morților unora dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete.

Paul Walker

Paul Walker a murit într-un accident oribil în 2013. Faimos pentru rolul său din franciza Fast and Furious, Walker era cu adevărat pasionat de mașini, ceea ce, din păcate, a dus la moartea sa, scrie Claireandjamie.com.  Actorul era pasager într-un Porsche Carrera GT condus de Roger Rodas când s-au prăbușit cu o viteză de peste 160 de km/h.  Accidentul aproape că a rupt mașina în jumătate, înainte ca aceasta să explodeze și să fie cuprinsă de  flăcări.

Autopsia lui Rodas a arătat că craniul său era atât de deteriorat încât i se vedea creierul. Autopsia lui Walker a scos la iveală detalii cu adevărat sinistre. Trupul lui Walker a fost găsit într-o poziție de apărare, ca la box, cu brațele blocate în fața feței, încercând să și-o protejeze de flăcări.

În plus, autopsia a arătat că Walker a suferit fracturi de claviculă, maxilar și pelvis în urma impactului, iar corpul său a început să ardă în timp ce era conștient că nu putea părăsi mașina accidentată. Medicii au constatat că acesta a fost în viață pentru o scurtă vreme, după accident, deoarece i-au găsit bucăți de funingine în trahee.

Lucille Ball

Epoca de aur a televiziunii amintește de sitcomul „I Love Lucy”, în care juca Lucille Ball, rol care a rămas atemporal și actrița cu adevărat iubită de multe generații.  Roșcata a ajuns la inimile americanilor și le-a umplut ecranele cu râsete și o inocență care a trecut testul timpului. Atitudinea plină de viață a lui Ball pe ecran și în viața reală, au influențat o întreagă generație de telespectatori.  Cu acest serial, ea a stabilit un nivel de așteptare ridicat în industria divertismentului, inițiind o eră a comediei care a fost fără precedent, mai arată sursa citată.

Lucille Ball a murit pe 26 aprilie 1989, în Cedars – Sinai Medical Center, Los Angeles.  În zilele dinaintea morții ei, Ball a început să aibă dureri fulgerătoare în piept.  Soțul ei a sunat la medicul curant și a încercat să o convingă pe Ball să meargă la spital.  Lucille a refuzat inițial, dar fiica ei a reușit să o convingă. A urmat o operație pe cord deschis ce a durat 7 ore.  Operația a avut succes și după câteva zile pacienta s-a întors acasă.

A fost instalată în dormitorul de oaspeți de la parterul vilei sale, pentru a evita orice stres inutil.  Cu toate acestea, peste câteva zile, într-o dimineață, aorta ei reparată s-a rupt din nou. Vedeta a fost transportată de urgență la spital, dar medicii nu au mai putut-o salva.  Ea a fost înmormântată pe 8 mai 1989, în cimitirul Lake View, Jamestown, New York.  La autopsie în corpul ei a fost găsit nitrit de amil, un medicament care, pe atunci, era luat când apăreau dureri în piept.

Heather O’Rourke

Heather O’Rourke este un nume binecunoscut printre fanii horror-ului clasic.  Vedeta a devenit celebră pentru rolul lui Carol Ann Freeling în filmele originale Poltergeist. Din nefericire, nici măcar nu a apucat să vadă cel de-al treilea film terminat pentru că a murit când avea doar 12 ani.  O’Rourke a murit în sala de operație a Spitalului de Copii din San Diego în 1988, după ce a suferit o obstrucție intestinală severă. La autopsie s-a stabilit că se născuse cu aceasyă malformație.

Obstrucția a dus la o infecție care a generat un șoc septic ce i-a provocat stop cardiac și pulmonar complet copilului de 12 ani. Culmea este că părinții ei au dus-o la spital pentru simptome asemănătoare gripei. Dar starea ei s-a agravat puternic și a murit sub ochii medicilor.  În cele din urmă, părinții lui O’Rourke au intentat o acțiune în instanță împotriva spitalului, pentru omor din culpă, deoarece boala ei fusese inițial diagnosticată greșit. Obstrucția nu a fost dewscoperită decât la autopsie, deși i-au fost făcute radiografii cât era încă în viață.

David Carradine

Fiul cel mare al lui John Carradine, David Carradine a devenit celebru pentru rolul său din Kill Bill.  Pe lângă asta, Carradine era cunoscut pentru faptul că a fost în armata SUA și că a jucat în producții de pe Broadway. A apărut în filme și emisiuni de televiziune precum Boxcar Bertha și Kung Fu. Pelicula Kill Bill a dat un nou avânt carierei lui Carradine, dar succesul nu a durat mult. Carradine a fost găsit mort în camera sa de hotel din Bangkok în 2009.

Autoritățile au declarat că mâinile îi erau prinse deasupra capului și că avea o frânghie legată de organele genitale și de gât. De asemenea, în fotografiile „scurse” la momentul morții sale, el părea să poarte o perucă și, dedesubt, plasă de păr.  La început, moartea lui a fost considerată o sinucidere.  Cu toate acestea, o a doua autopsie a arătat că Carradine a murit într-un act sexual care a evoluat prost.  Legiștii au stabilit că moartea sa a fost un accident care a rezultat în urma asfixierii autoerotice.

Cory Monteith

Moartea lui Cory Monteith a șocat fanii Glee din întreaga lume în 2013. Avea doar 31 de ani când a murit din cauza unei combinații de heroină și alcool, în camera sa din hotelul Pacific Rim din Vancouver. În timp ce publicul a fost șocat, mulți dintre cei apropiați nu au fost.  De fapt, de ani de zile încercaseră să-l determine pe actor să abandoneze abuzul de substanțe ilegale.

Monteith jucase într-un film indie numit McCanick în rolul unui condamnat dependent de droguri și, deși a eșuat în încercările de a se lăsa de droguri, fusese încântat de rol din cauza faptului că se regăsea perfect în personajul său. Odată, Monteith a declarat pentru Parade că, în trecut, a abuzat de „orice și cât mai mult posibil”.

În ciuda multiplelor vizite la dezintoxicare, el a revenit mereu la vechile obiceiuri. A fost găsit mort cu „o lingură cu reziduuri de droguri și un ac hipodermic folosit”.  Și cu „două sticle de șampanie goale”, alături.  Raportul medicului legist mai spunea că acesta era mort de câteva ore înainte de a fi descoperit.

Sursa foto: Instagram