Dieta Monicăi Tatoiu care face furori. Rezultatele sunt garantate: „Slăbești 4 kilograme imediat”

Dieta Monicăi Tatoiu care face furori. Rezultatele sunt garantate: „Slăbești 4 kilograme imediat”
La 65 de ani, Monica Tatoiu arată foarte bine și asta pentru că are mare grijă de imaginea ei. Iar când e cazul, nu face rabat de la dietă.

Doamnele și domnișoarele trebuie să știe că dieta la care apelează Monica Tatoiu când are nevoie nu e deloc ușoară, dar afacerista le asigură că vor scăpa de un kilogram pe zi.

În ce constă în primul rând această dietă? În reducerea drastică a porțiilor de mâncare, dar nu poate fi ținută decât de persoanele cu o sănătate bună. ”Dieta Balerinei este un regim de slăbit, o dietă hipocalorică cu rezultate sigure. Însă nu este o dietă pe care să o urmezi pe termen lung și nici nu este una care să fie ținută de cineva care nu are o stare de sănătate optimă”, a explicat afacerista pentru emisiunea Teo Show.

Se ține patru zile

Dieta Monicăi Tatoiu durează doar patru zile, iar în primele două avertizează că puteți să vă confruntați cu dureri de cap. ”În primele două zile te doare capul, pentru că elimini foarte mult. Se ține patru zile. Slăbești patru kilograme garantat, indiferent de vârstă.

Ceaiul laxativ trebuie folosit cu măsură. Eu, după această dietă, mănânc din 4 în 4 ore disociat. Dimineața un sandwich de ardei cu brânză, la prânz un grătar cu salată, seara un pahar de vin roșu cu legume la grătar. Măsura face diferența”, a explicat Monica Tatoiu.

Ce-i lipsește cel mai mult afaceristei

Deși e o persoană care nu stă locului, Monica Tatoiu are o problemă dificilă. Pentru că are o proteză de șold, nu mai poate alerga. ”Ce îmi lipsește? Capacitatea de a alerga. Am o proteză de șold drept și niște fiare la șoldul stâng, o proteză dentară totală și niște ani în buletin care nu se pot șterge cu niște hakeri pricepuți.

Bătrânețea este o povară pentru persoanele care au fost active în viața lor. Dar ăsta este cursul vieții, ca al apei de la izvor la vărsare într-un canal colector. Nu înțelegi la tinerețe. La bătrânețe trăiești din dobânzile investiților tinereții. Cine nu le face cu înțelepciune atunci când trebuie se stinge în tristețe”, a mai spus aceasta, potrivit Ciao.

Recomandarile noastre