Alternativa opulentă la cozonacul de Crăciun. Veți iubi această rețetă

Alternativa opulentă la cozonacul de Crăciun e o prăjitură cu multe fructe și plin de arome. O adevărată prăjitură de sărbătoare, care se prepară simplu și rapid. ideal este doar să puneți fructele și nucile la înmuiat cu o seară înainte.
– 2 căni de fructe uscate amestecate (de exemplu: stafide, coacăze, merișoare, caise uscate tocate și curmale)
– ½ cană de nuci tocate (opțional, orice fel de nuci)
– ½ cană de suc de portocale sau brandy
– 1 cană de unt nesărat (la temperatura camerei)
– 1 cană de zahăr brun
– 4 ouă mari
– 1 linguriță de extract de vanilie
– 2 căni de făină
– 1 linguriță de praf de copt
– 1 linguriță de scorțișoară măcinată
– ½ linguriță de nucșoară măcinată
– ¼ linguriță de cuișoare măcinate
– ¼ linguriță de sare
Sursa: Instagram
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook