Să încercăm cu merele și dovleac, de data asta. Adăugăm ceapă și usturoi, folosim ulei de măsline, dar și supă de legume, fierbem, pasăm și într-o jumătate de oră, supa este gata.
Supă-cremă cu dovleac și măr
Pentru început, se face o supă de pui, din câteva resturi, gât, grăsime și aripi. Se pun la fiert în 2 litri de apă. Dacă nu aveți pui, nu este nici o problemă, faceți supa doar cu legume.
Ingrediente
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 ceapă, feliată
- 2 căței de usturoi, mărunțiți
- Sare
- 1 măr, tăiat cuburi
- 340 grame dovleac, tăiat cuburi
- 1 litru supă de legume sau pui
- Piper.
Mod de preparare
- Încingeți uleiul de măsline într-o oală la foc mic și adăugați ceapa și usturoiul. Asezonați cu sare și căliți-le.
- Adaugă mărul și amestecați.
- Completați cu dovleacul și supa. Asezonați cu piper, acoperiți oala și fierbeți 20 minute.
- Pasați fiertura folosind un mixer vertical.
- Serviți supa cu smântână și, eventual, garnisită cu semințe de dovleac.
Jean-Claude Van Damme: 4 soții, 5 căsătorii, 3 copii, amante fără număr. Ce poveste fabuloasă!
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook