Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen Brumă ne oferă rețeta de prăjitură cu colagen și acid hialuronic! Acest desert te ajută să slăbești

Carmen Brumă ne oferă rețeta de prăjitură cu colagen și acid hialuronic! Acest desert te ajută să slăbești
Doamnele care vor să-și păstreze talia fină au acum la dispoziție un desert cu totul și cu totul inedit. E vorba de un tartufini cu cafea, fără zahăr. O rețetă delicioasă, propusă de Carmen Brumă, care se prepară în doi timpi și trei mișcări.

Indiferent de anotimp, nimeni nu poate rezista în fața unui desert apetisant. Ce spuneți de un tartufini cu cafea, fără zahăr, purtând semnătura lui Carmen Brumă? O rețetă excelentă, pe care o puteți consuma fără grija kilogramelor în plus.

Carmen Brumă le vină în ajutor gospodinelor cu o rețetă inedită: tartufini cu cafea, fără zahăr, cu colagen și acid hialuronic. Un desert care nu trebuie să lipsească de pe masă în această vară.

„Foarte gustos, sănătos, cu puține calorii, sunt convinsă că o să vă placă”

„Un desert gustos, sănătos și foarte ușor de preparat, care e gata în mai puțin de 20 de minute. Aveți nevoie de patru biscuiți digestivi, fără zahăr, care se vor mărunți bine, într-un blender, apoi adăugați o lingură cu vârf de iaurt grecesc și două cupe de colagen hyaluron de la Zenit.

Adăugați apoi 30 ml de expresso, 2 lingurițe cu fibre și un vârf cu linguriță cu scorțișoară. Se amestecă totul foarte bine și se formează niște bile, pe care le-am lăsat la congelator timp de aproximativ zece minute. Le-am scos, le-am tăvălit prin cacao, iar desertul e gata. E foarte gustos, sățios, cu puține calorii și sunt convinsă că o să vă placă”, a spus Carmen Brumă pe contul său de socializare.

Beneficiile consumului de cacao pentru sănătate

Cel mai bun desert al verii

Cacao se crede că a fost folosit pentru prima dată de civilizația Maya din America Centrală. A fost introdus în Europa de către cuceritorii spanioli în secolul al XVI-lea și a devenit rapid popular ca medicament pentru îmbunătățirea sănătății.

Cacao este abundent în flavanoli, care au puternice efecte antioxidante și antiinflamatorii, putând reduce tensiunea arterială ridicată prin îmbunătățirea nivelului de oxid nitric. Acest efect a fost observat pentru prima dată la populația insulară consumatoare de cacao din America Centrală, care avea o tensiune arterială mult mai scăzută decât rudele lor de pe continent care nu consumau cacao.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre