Ceapă roşie murată. O rețetă inedită

Ceapa roşie murată în oţet îşi pierde puţin din culoare şi complet proprietăţile lacrimogene, dar rămâne crocantă şi va fi foarte aromată datorită mirodeniilor din saramură. E o garnitură excelentă lângă orice.
Dacă vă place ceapa și murăturile, le puteți avea într-o singură rețetă: ceapă roșie murată. Este un condimente colorat care aduce un plus de savoare oricărui preparat, dar şi un strop de culoare în farfurie. Durează puţin să o prepari şi se păstrează săptămâni bune la frigider.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook