Simona Ionescu / Redactor Șef

Cel mai bun produs pentru acnee, făcut de un român. Kylie Jenner laudă loțiunea minune

Cel mai bun produs pentru acnee, făcut de un român. Kylie Jenner laudă loțiunea minune
Iată o rețetă pentru frumusețe. Loțiunea-minune, votată ca cel mai bun produs cosmetic pentru alungarea petelor și acneei în Australia, este făcută de un român. De ce este lăudat produsul de către Kylie Jenner, Bella Hadid și femei din întreaga lume.

Foarte mulți oameni au o listă lungă a „dilemelor din viața de zi cu zi”. Mai mult sau mai puțin preocupate de îngrijirea personală, o întrebare macină gândurile multor persoane de sex feminin, masculin și… neutru. Cum considerăm de fapt care este „cel mai bun” produs cosmetic (pentru o anumită întrebuințare, cum ar fi acneea, ridurile, etc)? 

O loțiune de 27 de dolari îndrăgită de Kylie Jenner și Bella Hadid a câștigat premiul de „Cel mai bun produs pentru acnee” în 2020, după ce mii de femei au numit articolul drept cea mai bună cumpărătură de frumusețe în cadrul Mecca Beauty Elections.

Mario Badescu a făcut cel mai bun produs pentru acnee

Iconica Loțiune de uscare a lui Mario Badescu a fost un pilon în sacii de machiaj din întreaga lume de când a fost lansat în anii 1960, datorită capacității sale de a scăpa tenul de pete și cosuri peste noapte.

Ceea ce diferențiază produsul de 27 dolari de alte tratamente la față este faptul că este proiectat să acționeze ca o „micro-mască” care atrage impuritățile în sus și în afara pielii.

Pentru a utiliza produsul, ar trebui să înmuiați pur și simplu un mugur de bumbac (dischete sau vată pentru demachiaj) în sedimentul roz din partea de jos a sticlei și apoi să aplicați soluția pe suprafața oricăror pete, înainte de a-l lăsa să se usuce.

Pentru o utilizare optimă, experții Mario Badescu spun că ar trebui să lăsați pe față loțiunea de uscare și peste noapte.

Lucy, managerul comerțului cu amănuntul, a spus că nu ar trebui să aplici loțiunea peste tot, ci doar pe petele tale.

„Acest produs este tratamentul la față peste noapte. Acționează rapid la erupții și vezi diferențe vizibile în doar câteva zile! Are o valoare atât de mare și funcționează atât de repede la uscarea și calmarea oricăror coșuri inflamate”, a postat un recenzor.  Un altul a spus că este obligatoriu să îl ai și este „puternic, dar și blând în același timp”.

Kylie Jenner și Bella Hadid au lăudat produsul minune

Produsul de 27 dolari are un rating impresionant de 4,4 stele online.

Loțiunea de uscare a fost unul dintre secretele cele mai bine păstrate ale industriei de frumusețe, cu mult înainte ca Kylie Jenner să-și anunțe public dragostea pentru loțiune pe pagina sa de Instagram.

Alte vedete îndrăgostite de produs sunt Bella Hadid și Gwyneth Paltrow.

Ingredientele cheie din loțiunea de uscare includ acidul salicilic, care se exfoliază în interiorul porilor pentru a îndepărta bacteriile și excesul de ulei și sulful, care extrage impuritățile și absoarbe uleiul.

Cum ne păzim de răceală și gripă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre