Conopidă pane. O rețetă surprinzătoare
Dacă puneți conopidă la murat, păstrați una ca să o faceți pane. Cu mujdei de usturoi ori cu ardei copți acest preparat este un deliciu.
Sunt multe rețete cu conopidă, dar noi vă propunem una foarte ușor de preparat. Vă ia maximum 20 de minute. Nu veți regreta!
Conopida pane e prepară în maximum 20 de minute. Se servește pe frunze de salată verde, cu mujdei de usturoi ori cu ardei copți. Fiecare, după gust.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook