„Cuiburi” de cartofi cu chifteluțe. Aperitiv pe masa de Sărbători

Puteți să vă jucați cum doriți. Să tăiați cartofii pe lung și să puneți deasupra ou, cașcaval, somon. Vă recomandăm o rețetă interesantă de „cuiburi” de cartofi cu chifteluțe, de la retete-usoare.eu.
Piureul banal se poate găti și altfel, mai gustos, mai spectaculos. Se pune la cuptor, cu chifteluțe.
Pentru piureul de cartofi
Pentru chifteluțe
În cazul, în care compoziția pentru chifteluțe iese lichidă, adăugați 1-2 linguri de amidon.
Dacă veți folosi carne de porc sau vită, ar fi mai bine să prăjiți chifteluțele până la rumenire înainte de coacere, deoarece aceste tipuri de carne se gătesc mai lent decât carnea de pui.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook