Odată cu purificarea sângelui veți avea un ten mai luminos. De exemplu, acneea rebelă şi sensibilitatea la infecţii vor dispărea. Pentru ține dieta cu clorofilă nu aveţi nevoie de o aparatură specială, un simplu mixer electric şi un storcător pentru fructe şi legume sunt suficiente.
Pentru dieta cu clorofilă se folosesc tulpini de plante alimentare. Cu cât verdele plantei este mai intens, cu atât efectele vor fi mai puternice, având un conţinut de clorofilă mai ridicat.
Ingrediente: fire verzi de zarzavat: pătrunjel sau ţelină, în anumite cazuri frunze de ceapă verde sau usturoi; tulpini tinere de urzică sau frunze verzi de leurdă ori păpădie; mlădiţe verzi, de circa 8 cm înălţime, de grâu, orz sau ovăz; tulpini tinere de lucernă.
Prepararea extractului: Pentru a obţine un pahar de 200 ml cu extract de clorofilă aveţi nevoie de un mănunchi de mlădiţe de plante verzi şi de un pahar cu apă plată. Puteți trece mlădițele prin storcătorul de legume, sau le puteți mărunți, foarte bine, timp de patru sau cinci minute, cu ajutorul mixerului, după care se filtrează repede printr-un tifon. Se adaugă apa plată. Sucul se va consuma imediat după filtrare, deoarece oxidează foarte uşor.
O altă metodă de obţinere a clorofilei este macerarea: aceeaşi cantitate de mlădiţe verzi se toacă foarte mărunt pe un tocător din lemn. Imediat după tocare plantele se vor pune cu tot cu suc într-un pahar cu apă plată. Acest amestec se lasă la macerat, la temperatura camerei, timp de şase ore. După această perioadă se filtrează printr-un tifon, iar extractul obţinut se va consuma imediat. În loc de tifon puteți folosi filtre de cafea.
Ce trucuri folosesc dentiștii pentru a-și păstra dinții mereu albi
WOW! Cum arată Madonna la aproape 62 de ani. S-a pozat topless!
Dieta. O cură obişnuită cu clorofilă durează 12 zile
Prima zi
Mic dejun: se bea un sfert de pahar (50 ml) cu extract de clorofilă. Această doză zilnică unică se va bea dimineaţa, pe stomacul gol, cu 30 de minute înainte de micul dejun.
Prânz: supă de legume şi un piept de pui la grătar cu salată de legume. Cină: peşte la cuptor şi un fruct, la alegere.
A doua zi
Clorofila: se va dubla cantitatea de extract de clorofilă, 100 ml, care se va bea în două reprize, cu 30 de minute înainte de masa de prânz şi de cină.
Mic dejun: 100 de grame de brânză de vaci degresată cu o roşie, castravete verde şi ardei.
Prânz: Ciorbă de salată verde şi o porţie de carne de vită la cuptor,
Cină: Ciuperci la grătar şi fructe.
Zilele 3 – 11
Clorofila: se măreşte doza cu câte un sfert de pahar pe zi (150 ml, 200 ml, 250 ml şi aşa mai departe), repartizându-se în trei părţi egale. Se va bea cu 30 de minute înaintea celor trei mese principale.
Puteți mânca preparate fără grăsime şi multe legume şi fructe, de trei ori pe zi
Ultima zi
Clorofila: Se va bea câte un pahar cu extract de clorofilă de 200 ml înainte de fiecare masă.
În ultima zi a curei nu se consumă altceva decât orez fiert şi cu foarte puţină sare. Acest lucru va intensifica efectele de detoxificare.
Sursa foto: Pixabay
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook