Aveți nevoie de cartofi și câteva alte ingrediente. Este un altfel de piure de cartofi. Degețelele de cartofi au gust și aromă apetisante. Se fac repede și ușor. Veți fi încântați de acest preparat.
Degețele de cartofi cu surpriză la mijloc. Rețeta
Degețele de cartofi este o rețetă simplă, cu ingrediente la îndemână. Este suficient să știți să faceți un piure și să cumpărați câțiva crenvurști. Cantitățile sunt pentru un platou întreg.
Ingrediente
- 1 kg de cartofi;
- O legătură de pătrunjel;
- unt;
- 100 gr de cașcaval;
- 10 crenvurști;
- 300 ml de ulei;
- pesmet;
- sare și condimente.
Mod de preparare
- Fierbeți cartofii cu 1 linguriță de sare, îi pasați cu pasatorul, cât să obțineți un piure, adăugați unt, amestecați să se topească și asezonați piureul cu sare.
- Mărunțiți verdeața, o adăugați în piure, adăugați piper negru, cașcaval dat prin răzătoarea mică și amestecați.
- Bateți ouăle cu furculița.
- Modelați lipii din compoziția de cartofi, adăugați crenvurști și le înveliți în compoziție.
- Treceți degețelele prin ou, apoi prin pesmet.
- Le prăjiți în tigaia cu ulei încins, până se rumenesc frumos pe toate părțile. Sursa și foto: retete-usoare.info
Chefi la cuțite cu surprize. Un bucătar de 26 de ani a făcut senzație
Chipsuri din mălai și cartofi. Gustări pentru diabetici și pofticioși
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook