Elwira, soția lui Mihai Petre, și-a descoperit o nouă pasiune pe lângă dans. E cu restricții!

Chiar dacă trebuie să își impună restricții, pentru menținerea siluetei, Elwira, soția lui Mihai Petre, face față situației. Ea și-a descoperit această nouă pasiune, pe lângă dans, și o manifestă ori de câte ori are ocazia.
View this post on Instagram
Mihai și Elwira Petre sunt un cuplu sudat și simpatic, văzuți mai ales în proiecte individuale. Până acum câțiva ani, după ce au apărut împreună la * Asia Express 2021”, au fost rapid îndrăgiți de telespectatori. Apoi, lumea a aflat despre fetițele lor, iar acum despre cum au părăsit ei apartamentul din centrul Capitalei, de lângă Kiseleff, pentru a duce viața la țară. Deja trăiesc de 14 ani așa. Cele două fiice ale lor sunt foarte fericite în mijlocul naturii.
Mihai Petre este dansator, instructor de dans și actor de televiziune. S-a remarcat ca jurat în show-ul „Dansez pentru tine”. A fost și jurat al emisiunii „Românii au talent”, iar acum are același rol la „Te cunosc de undeva”. În 2021, alături de soția sa Elwira, a participat la Asia Express 2021”, câștigând competiția.
La rândul ei, Elwira, soția lui Mihai Petre, are o biografie bogată. Ea este una dintre cele mai bune practicante de dans sportiv din România, din ultimele două decenii.
View this post on Instagram
Elwira Petre iubește să gătească și o face ori de câte ori are ocazia. Recent și-a surprins fanii cu o rețetă delicioasă de cornulețe cu gem, un desert clasic al copilăriei multora dintre noi.
Ea a arătat pas cu pas cum se prepară aceste delicii fragede și aromate. Este conștientă că gătitul impune și restricții. Dat fiind ocupația sa, trebuie să fie mereu în formă, adică slabă. E obișnuită să fie atentă la menținerea siluetei, iar familia îi dă o mână de ajutor. Mănâncă tot, înainte ca ea să apuce să mănânce prea mult.
„Așa poftă îmi era de cornulețele cu gem, încât nici nu am apucat să le termin de făcut, că au și dispărut”, a scris Elwira pe rețelele sociale, alături de rețeta prezentată.
– 200 g unt
– 45 g zahăr pudră
– 2 linguri de iaurt
– 1 gălbenuș de ou
– 250 g făină
– Gem de coacăze sau de prune pentru umplutură (sau bucăți de măr cu scorțișoară)
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook