Vă prezentăm o rețetă de Raffaello tiramisu cu făină de ovăz, care se anunță fantastică și delicioasă. E minunată în diete pentru că e plină de fibre și nu conține multe calorii, fiind preparată cu îndulciori. Tot ce trebuie să faceți e să găsiți un îndulcitor care să vă fie pe plac. Xilitol, ștevie, etc. Oferta e generoasă în acest domeniu.
Ingrediente pentru Raffaello tiramisu cu făină de ovăz
1/2 banană, piure – 40 g
(1/2 cană mică) făină de ovăz – 20 g
(2 linguri) făina de migdale (sau mai multa făina de ovăz) 15 g
(1 lingură) îndulcitor preferat – 10 g
(1 lingura) unt de nuci (migdale, caju sau alune)
Jumătate de lingură de praf de copt
110 ml (1/2 cană) lapte vegetal (migdale sau nucă de cocos)
150 g (1/2 cană) iaurt (de cocos)
20 g (2 linguri) fulgi de nucă de cocos deshidratatați
Mod de preparare
Într-un castron se face piure din 1/2 banană și se amestecă cu făina de ovăz, făina de migdale îndulcitorul, untul de nuci și praful de copt. Se toarnă laptele pe bază de plante și se amestecă pentru a se combina. Transferați într-o mini tavă de copt și coaceți în cuptorul încins timp de aproximativ 25 de minute la 180 Cº. Amestecați iaurtul cu nuca de cocos. Această cremă se va pune deasupra prăjiturii, după ce s-a copt. Opțional, mai puteți să o decorați cu alți fulșgi de cocos.
Ingredientele prezentate sunt pentru o porție. Dacă doriți să îi serviți și pe dragii voștri, puteți multiplica ingredientele, pentru a prepara delicioasa rețetă de Raffaello tiramisu cu făină de ovăz.
View this post on Instagram
Sursa: Instagram
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook