Simona Ionescu / Redactor Șef

Salată bombă de vitamine

Salată bombă de vitamine
Vitaminizarea organismului este foarte importantă și e esențială să ne preocupe mai ales în sezonul în care avem la dispoziție fructe, legume și zarzavaturi proaspete. Așa cum cercetătorii au descoperit, cel mai bine se asimilează nutrienții din hrană și nu din suplimentele alimentare.

Vă prezentăm rețeta unei salate plină de vitamine. E o adevărată bombă de vitamine, care vă ajută la creșterea imunității organismului și la dobândirea unei sănătăți de fier. Iată cum se prepară aceasta:

Ingrediente:

4 cartofi fierți , 1 morcov mare, 3 ouă, un măr acru, 200 g miez de nucă, 1 ceapă medie, verdeață ( pătrunjel, mărar, cozi de ceapă verde), frunze de păpădie sau de rucola, sare după gust, ulei.


De ce vrea Angelina Jolie să continue procesul cu Brad Pitt. Divorțul durează de patru ani

Deodorantul care te apropie de cele sfinte


Preparare:

Cartofii, morcovul și ouăle se fierb și se curăță apoi. Mărul acru se curăță și el de coajpă și i se îndepărtează cotorul. Se taie cartofii, ouăle și morcovul sub formă de cuburi. Mărul se va da prin răzătoarea mare. Verdeața și frunzele de păpădie sau de rucola se mărunțesc. Dacă folosiți frunze de păpădie, nu uitați să le țineți timp de jumătate de oră în apă rece cu puțină sare pentru a înlătura gustul amar.

Toate ingredientele tăiate se amestecă. Apoi se adaugă mărul ras, miezul de nuci, verdeața, păpădia sau rucola, uleiul și sarea și se amestecă. Această salată înlocuiește excelent chiar și o masă.

Sursa: Bunica.md

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre