Tamagoyaki, omleta japoneză. O rețetă spectaculoasă

Omleta japoneză este foarte interesantă. Adică nu se bat două ouă și se aruncă în tigaie. Ca tot ce vine din Japonia, Tamagoyaki se face cu îndemânare și atenție la detalii. Și chef Florin Dumitrescu face un astfel de preparat.
Omleta poate fi foarte gustoasă și arătoasă, dacă nu este făcută pe fugă, cu două ouă bătute și aruncate în cratiță. Japonezi fac Tamagoyaki , o omletă în straturi. Ca un tort. Îl puteți servi cu sos picant și cașcaval sau cu sosuri dulci, cum ar fi mierea.
Mod de preparare
Chef Florin Dumitrescu face și el omletă japoneză, doar că el pune o garnitură de ridichii tăiate mărunt. Ne arată și nouă modul spectaculos în care face el acest preparat.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook