Simona Ionescu / Redactor Șef

Terină de brânză cu roșii, avocado și sfeclă roșie. Un asemenea preparat nu poate lipsi de pe masa de sărbători

Terină de brânză cu roșii, avocado și sfeclă roșie. Un asemenea preparat nu poate lipsi de pe masa de sărbători
Sărbătorile de Crăciun bat la ușă și gospodinele au început goana pentru cele mai sofisticate preparate culinare. Ce spuneți de o gustoasă terină de brânză cu roșii, avocado și sfeclă roșie?

Ați făcut lista cu invitați de Crăciun și vă gândiți la ce minunății să puneți pe masa de sărbători? Încercați și rețeta de terină de brânză cu roșii, avocado și sfeclă roșie. E un deliciu!

Ingredientele necesare

Sărbători cu bucate deosebite pe masă. Asta e tot ce-și doresc toți credincioșii. Anul acesta a venit momentul să pregătiți o gustare foarte bună: terină de brânză cu roșii, avocado și sfeclă roșie.

Potrivit informațiilor oferite de reteteleancutei.ro, aveți nevoie de următoarele ingrediente: 400 g cremă de brânză, 100 g brânză topită, 1 lingură cu smântână, 1 praf de sare, 10 g gelatină, 1 avocado, 3 linguri cu sos de roșii, 2 linguri cu sos de sfeclă roșie.

Umpleți formele din silicon cu terină

Mod de preparare

Pentru început, decojiți avocado și faceți o pastă fină, apoi treceți printr-o sită. Puneți și gelatina la hidratat. Amestecați foarte bine crema de brânză cu brânza topită, smântâna, puțină sare. Într-un alt bol adăugați două linguri din crema de brânză și puneți sucul de sfeclă. Puneți și trei lingurițe cu gelatină și amestecați din nou cât mai bine.

Puneți două lingurițe cu gelatină și puțină sare și peste avocado și amestecați bine. Tot două lingurițe cu gelatină se vor adăuga și în sosul de roșii și, de asemenea, se va amesteca foarte bine. Luați forme din silicon și începeți să le umpleți. ¼ se vor pune sosurile obținute din roșii, avocado și sfeclă roșie.

Se vor introduce la rece, în frigider, pentru o oră. Umpleți formele apoi cu crema de brânză în care a fost pusă gelatina și introduceți din nou la frigider, de data asta lăsând să stea la rece o noapte. După ce scoateți preparatul, răsturnați terina din forme și decorați așa cum vă poftește inima. Vor fi unele dintre cele mai gustoase și colorate aperitive, pe placul invitaților și familiei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre