Exclusiv. Mama lui Alex Bodi e cu ochii pe Ema Uta. Nu a fost primită în familie ca și Bianca Drăgușanu

Exclusiv. Mama lui Alex Bodi e cu ochii pe Ema Uta. Nu a fost primită în familie ca și Bianca Drăgușanu
„Iubirea e mare și nimeni nu le poate sta în cale!”, ar fi un vers dintr-o melodie oarecare, scrisă pentru cuplul Alex Bodi și Ema Uta. Cei doi porumbei sunt acum asumați și într-o relație deschisă curioșilor, cei doi afișându-se împreună după multe luni de tatonări, de împăcări și despărțiri. În prezent, par a avea o relație perfectă.

Ema Uta, makeup artistul vedetelor, a fost aspru criticată atunci când a început să se lipească pe la petreceri de brațul musculos al lui Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Afaceristul ar fi respins-o uneori, alteori l-a respins ea, iar gura lumii i-a apostrofat în permanență. Pe el pentru că e cercetat într-un dosar de trafic de persoane și droguri, ea pentru că a răzbit singură (potrivit propriilor declarații) în această meserie, ajungând pe culmile succesului. Cumva, fanele Emei își doreau un prinț pentru frumoasa blondă, nu un… Alex Bodi.

„Agățată de Bodi prin cluburi”

Și nu doar orașul a bârfit, ci a fost criticată chiar și de Dan Capatos, la Xtra Night Show.

„N-am văzut în viața mea femeie mai disperată! Când vă ziceam eu ca Ema Uta stă ca disperata agățată de Bodi prin cluburi…pe spate lui stătea femeia, agățată! Eu niciodată nu mă înșel la femei! Mă înșel eu vreodată? E disperată după Bodi! Și uite-i acum împreună în Bahamas”, a declarat prezentatorul de la  Antena Stars.

Și cu Radionova, și cu Uta

La momentul în care Uta se plimba prin lume cu Bodi, el era oficial într-o relație cu rusoaica Daria Radionova. Aceasta a comentat și ea public noua iubire a afaceristului din Mediaș, spunând că Bodi înșeală orice femeie.

„Am ştiut de la început că nu a fost în Africa. Nu am vrut să fac scandal. Doar m-am uitat la circ cu mama mea şi am râs în fiecare zi din ce în ce mai mult de felul în care minţea şi inventa poveşti amuzante. El a făcut aceste jocuri înainte şi le va face din nou, chiar dacă a jurat în faţa lui Dumnezeu pe copiii lui că nu vorbeşte cu alte femei. Acesta este stilul lui. Ce a făcut nu este o surpriză. Nu femeile sunt problema. Problema este el şi niciodată nu se va schimba. Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră’, a spus Daria pe Instagram.

În luna de miere și soacra e dulce

Ema și Alex Bodi par foarte îndrăgostiți pe rețelele sociale și se afișează adesea prin vacanțe exotice. Acum își petrec o vacanță romantică în Copacabana, Rio de Janeiro, dar sub stricta „supraveghere” a „mamei soacre”!

Sanda Bodi, mama lui Alex, a presărat inimioare la toate pozele cu Ema, iar blonda nu a ezitat să răspundă cu aceeași afecțiune.

În căsnicia dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, mama soacră nu a fost atât de primitoare și călduroasă. La acel moment, Bianca povestea prin oraș că doamna Sanda nu prea îi dă atenție și că între ele nu există o relație apropiată. Totodată, ea ar mai fi spus că a încercat să ajungă la inima femeii, dar, deși nu s-a purtat urât cu ea, nu a simțit niciodată că ar reușit să devină ca o fiică pentru mama lui Alex.