Gabi Bădălau a recunoscut relația cu Bianca Drăgușanu. Pe Măruță l-a mințit

Gabi Bădălau a recunoscut relația cu Bianca Drăgușanu. Pe Măruță l-a mințit
Gabi Bădălau a făcut mai multe mărturisiri, după ce a a mințit atunci când a susținut, în emisiunea lui Cătălin Măruță, că nu are idee pe unde își petrece Bianca Drăgușanu timpul.

După ce a afirmat în emisiunea lui Măruță că habar nu are pe unde stă Bianca Drăgușanu în Dubai și că în mod categoric nu a călătorit cu ea, fiul fostului baron de Giurgiu a mărturisit cum stă treaba de fapt. Gabi Bădălău a recunoscut relația cu Bianca Drăgușanu. 

Gabi Bădălau a recunoscut tot

Gabi Bădălău, fiul vicepreședintelui Curții de Conturi și fost soț al artstei Claudia Pătrășcanu, a recunoscut în cadrul emisiuni XNS că fosta lui soție a contactat-o pe Bianca, în timp ce ei doi se aflau în Maldive. Blondina a avut o primă reacție după mărturisirile făcute de fiul fostului „baron PSD de Giurgiu”.

Bianca Drăgușanu a avut o primă reacție după ce detalii din viața ei amoroasă au ieșit la iveală. După zvonurile care circulau prin presă și pe rețelele de socializare, s-a aflat cu certitudine că blondina a fost în vacanță alături de Gabi Bădălău, în Maldive, fiind surprinși de paparazzi pe aeroport.

În timpul sejurului lor romantic, Claudia Pătrășcanu i-a trimis Biancăi mai multe mesaje, susține Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că se iubește cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a mărturisit că nu a spart casa nimănui, întrucât ea s-a cuplat cu Gabi Bădălău după ce acesta a intrat în divorț cu fosta soție. Mai mult, la adresa Claudiei Pătrășcanu, Bianca a menționat faptul că aceasta este o femeie extrem de respectuoasă. Discretă, blondina nu a vrut să dea niciun detaliu din relația ei cu Gabi Bădălău.

Cu toate acestea, Bianca a mărturisit că va vorbi la momentul potrivit, atunci când va considera ea că este cazul.

Gabi Bădălău a afirmat în emisiunea lui Dan Capatos că Bianca a primit mai multe mesaje de la Claudia Pătrășcanu, deloc plăcute.

„I-a dat mesaj. Claudia a zăpăcit-o cu mesaje pe Bianca”, a spus Gabi Bădălau, în cadrul emisiuni XNS.

De ce a înșelat-o Gabi Bădălău pe Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău a recunoscut la Xtra Night Show că i-a fost infidel față de Claudia Pătrășcanu. Actualul iubit al Biancăi Drăgușanu a mărturisit că nu se mai regăsea în relația cu artista din cauza lucrurilor pe care le făcea aceasta.

„Mai bine o vedeam cu doi bărbați, decât să știu că mama copiilor mei mi-a făcut atâtea plângeri penale. Am avut o viață liniștită, am avut o viață normală. Părinții mei nu au deranjat-o niciodată. Toată lumea a respectat-o. Când ne-am căsătorit ne-am mutat în casă. eu nu am dat o palmă nimănui. Nu a mai mers relația. Nu mă mai regăseam în relație cu ea, îmi cerea video, îmi cerea share location”,a declarat Gabi Bădălău, în emisiunea lui Dan Capatos.

Maya Castellano moștenește frumusețea mamei. Uite ce i-a transmis Antonia

Recomandarile noastre