Iată cine este cel mai harnic membru al familiei regale. Britanicii au votat

Iată cine este cel mai harnic membru al familiei regale. Britanicii au votat
La final de an, britanicii au vrut să știe care membru al familiei regale a muncit cel mai mult, iar după analize intense s-a aflat numele acestuia.

Prinţesa Anne a ocupat şi în 2022 prima poziţie în clasamentul anual al celor mai harnici membri ai familiei regale din Regatul Unit, informează contactmusic.com. Activitatea sa a fost analizată de Court Circular, registrul oficial de vizite şi îndatoriri oficiale ale membrilor casei regale britanice. Prinţesa Anne a ocupat prima poziţie în clasamentul celor mai harnici membri ai casei regale şi anul trecut, când a participat la 387 de evenimente. Ea s-a aflat în fruntea acestui clasament şi în anii 2018, 2016 şi 2015.

Prințesa Anne, cea mai harnică membră a familiei regale

În vârstă de 72 de ani, Prinţesa Anne, care deţine titlul de Prinţesă Regală, a participat anul acesta la 214 angajamente oficiale, inclusiv la vizite întreprinse în Statele Unite şi în Insulele Falkland.

Clasamentul a fost dezvăluit după ce casa regală britanică a anunţat în luna iunie, cu ocazia Jubileului de Platină al reginei Elisabeta a II-a – care a marcat recordul istoric de 70 de ani petrecuţi pe tronul ţării, că fosta suverană a participat la peste 21.000 de angajamente oficiale în timpul domniei sale.

Regele, pe locul II

Regele Charles al III-lea, în vârstă de 74 de ani, se află pe poziţia a doua în clasamentul hărniciei familiei regale din acest an. El a participat la 181 de angajamente oficiale. Prinţul Edward, în vârstă de 58 de ani, ocupă locul al treilea cu 143 de angajamente şi este urmat de soţia lui, Sophie, contesă de Wessex, care a fost prezentă la 138 de evenimente regale.

William, prinţ de Wales, în vârstă de 40 de ani, se află pe locul al cincilea după ce a participat la 126 de îndatoriri oficiale şi a găzduit un proiect global de mediu, The Earthshot Prize, ajuns la a doua ediţie.
Soţia prinţului William, Kate, în vârstă tot de 40 de ani, ocupă poziţia a noua în clasament, cu 90 de prezenţe la evenimente oficiale, în timp ce soţia regelui Charles al III-lea, regina-consoartă Camilla, în vârstă de 75 de ani, se află pe locul al şaselea, cu 102 angajamente.

Recomandarile noastre